ο Κωστής Δερμιτζάκης
ο Κωστής Δερμιτζάκης

Λασιθιώτισσες και Λασιθιώτες,

Βιώνουμε όλοι μας τις τεράστιες δυσκολίες που περνά η πατρίδα και ο λαός μας τα τελευταία πέτρινα χρόνια των μνημονίων.
Βρισκόμαστε στη δίνη ενός καταστροφικού Αρμαγεδώνα που σαρώνει τις ζωές και τα όνειρα των νέων, τις προσδοκίες ενός ολόκληρου Λαού.

Επελαύνει πλέον παντού ο φόβος, η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα.
Η απογοήτευση που έχουμε νοιώσει όσοι πιστέψαμε και παλέψαμε μέσα από τις γραμμές τις ριζοσπαστικής αριστεράς είναι τεράστια. Η δήθεν κυβερνητική αριστερά έχει πλέον συνταυτιστεί πλήρως με τους μνημονιακούς προκατόχους της και έχει μεταβληθεί σε πιστό υπηρέτη των δανειστών νομοθετώντας νέα βάρβαρα μέτρα με “αριστερό” περιτύλιγμα.
Παρ’ όλη την απογοήτευση που περνούμε δεν πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι. Δεν πρέπει να υιοθετήσουμε την άποψη “όλοι είναι τα ίδια” Αυτό επιδιώκουν και θέλουν να επιτύχουν για να βάλουν το λαό στην γωνία και να παραδώσουν τη χώρα πλήρως στους δανειστές. Να μην υποκύψουμε αλλά με την αντίσταση μας να ανατρέψουμε τα σχέδια τους.
Εύχομαι την καινούργια χρονιά να είμαστε πρώτα απ’ όλα όλοι υγιής και να βρούμε το κουράγιο και τη δύναμη που χρειάζεται, να συμμετέχουμε στα κινήματα, να μην περιθωριοποιηθούμε. Μας περιμένουν δύσκολες μάχες και χρειάζεται να είμαστε δυνατοί. Μόνο με τον αγώνα και την πάλη του λαού και την αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί περισσότερο, μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα αλλάξουμε την πορεία της καταστροφής που μας επιβάλουν.
Εύχομαι σ΄όλες και όλους σας και στις οικογένειες σας δύναμη κουράγιο και υγεία.
Το 2016 να είναι διαφορετικό, καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο από τα προηγούμενα.
Να πάρουμε τη μοίρα μας στα χέρια μας.

Κωστής Δερμιτζάκης πρώην βουλευτής Λασιθίου.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos