μια Κυριακή κάθε μήνα ....
μια Κυριακή κάθε μήνα ….

μαθαίνουμε πράγματα μαγικά για τους υγρότοπους του Αγίου Νικολάου!

Σας περιμένουμε 7 Ιουνίου 2015 και ώρα 11:00, στο έλος Καλού Χωριού (στον Άγιο Παντελεήμονα), για το τρίτο και τελευταίο μας ραντεβού.

Το Δίκτυο παρακολούθησης νησιώτικων υγρότοπων του WWF Ελλάς οργανώνει εκδρομές – ξεναγήσεις στους “γνωστούς-άγνωστους” υγρότοπους του Δήμου Αγίου Νικολάου. Μία Κυριακή κάθε μήνα, ένας ειδικός θα μας βοηθάει να εξερευνήσουμε και να μάθουμε τα μυστικά του κόσμου των υγρότοπων.

Ελάτε να μελετήσουμε μαζί τα υπέροχα πλάσματα που φιλοξενούνται στους υγρότοπους και πως αυτά συνθέτουν ένα μοναδικό οικοσύστημα που ευεργετεί τη φύση και κατ’ επέκταση τον άνθρωπο. Κάθε μήνα λοιπόν δίνουμε ραντεβού μαζί σας για να γίνουμε μια μεγάλη παρέα και να γνωρίσουμε τον κόσμο των υγρότοπων, την ιστορία τους και πως μπορούμε να τους προστατέψουμε.

Η τελευταία κυριακάτικη εξόρμηση ξεκινάει στις 7 Ιουνίου 2015 και ώρα 11:00, στο έλος Καλού Χωριού (στον Άγιο Παντελεήμονα), όπου με την υποστήριξη του Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν, της Οικολογικής Κίνησης Μιραμβέλλου και της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Αγίου Νικολάου, σας περιμένουμε για να γνωρίσουμε μαζί τον πλούσιο κόσμο που κρύβεται στα νερά του υγρότοπου. Παράλληλα μαζί με την βοήθεια της Οικολογικής Κίνησης Μιραμβέλου θα μάθουμε για την αξία  και τρόπους προστασίας αυτού του ιδιαίτερου υγρότοπου και θα παίξουμε παιχνίδια για το νερό που θα έχει ετοιμάσει το ΚΠΕ Ιεράπετρας-Νεάπολης.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, μπορείτε να βρείτε εδώ: http://wwfaction.wordpress.com/2011/04/20/diktyo_ethelontwn/

 

Έμιλυ Πεδιαδίτη, συντονίστρια εθελοντικών δράσεων στην Κρήτη και Λέσβο WWF Ελλάς,

τηλ: 6949060894, e.pediaditi@wwf.gr

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos