Εκπαίδευση των μεταναστών στην ελληνική γλώσσα, την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό – ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΠ7
Εκπαίδευση των μεταναστών στην ελληνική γλώσσα, την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό – ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΠ7

Το πρόγραμμα «Εκπαίδευση των μεταναστών στην ελληνική γλώσσα, την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό – ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΠ7» συνεχίζεται και αυτή την χρονική περίοδο.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε πολίτες της Ε.Ε. και υπηκόους τρίτων χωρών ανεξαρτήτως καταγωγής, από την ηλικία των 16 ετών και άνω, που διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα.

Με σκοπό τη δημιουργία νέων τμημάτων θα γίνει αυτήν την εβδομάδα συνάντηση στον Άγιο Νικόλαο για τους ενδιαφερόμενους της ευρύτερης περιοχής του Δήμου. Πιο συγκεκριμένα η συνάντηση θα γίνει την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου στις 17:30 στο φιλόξενο χώρο του Λυκείου Ελληνίδων Αγίου Νικολάου.

Το Έργο «Εκπαίδευση των μεταναστών στην ελληνική γλώσσα, την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό – ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΠ7» εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ελληνικό Δημόσιο.

Για περισσότερες λεπτομέρειες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στον Υπεύθυνο Εκπαίδευσης για το Νομό Λασιθίου, κύριο Μανώλη Πετάση στο τηλέφωνο 6947206661 και στο e-mail: petasis2@gmail.com ή να προσέλθουν σε ένα από τα Κ.Ε.Π. του Νομού όπου θα βρουν αιτήσεις και πληροφορίες.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos