από τη συμμετοχή στη Παχεία Άμμο
από τη συμμετοχή στη Παχεία Άμμο

Με τη συμμετοχή αρκετών Τοπικών Κοινοτήτων, Πολιτιστικών και άλλων  συλλόγων, μελών από το σώμα των Προσκόπων, καθώς και των Οδηγών, Σχολείων, Συλλόγων Γονέων, Δημοτικών Επιτροπών,

μελών της Δημοτικής Κοινότητας, Εθελοντικών Ομάδων και πολιτών πραγματοποιήθηκαν  την Κυριακή 26 Απριλίου οι δράσεις του Let’s do it στο δήμο Ιεράπετρας.

Με τη διάθεση εθελοντικής προσφοράς να είναι το κίνητρο όλων, έγιναν παρεμβάσεις σε κοινόχρηστους χώρους της πόλης, αλλά και σε κοινόχρηστους χώρους σε πολλές Τοπικές Κοινότητες της Ιεράπετρας, αναδεικνύοντας τη σημασία του εθελοντισμού και βέβαια μεταφέροντας το μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Αρωγοί στην όλη προσπάθεια στάθηκαν ο Δήμος Ιεράπετρας και η Υπηρεσία Καθαριότητας, αφού παρείχαν μηχανήματα του δήμου, ενώ παράλληλα η Υπηρεσία Καθαριότητας παρέμεινε ανοικτή το πρωί της Κυριακής 26 Απριλίου προκειμένου να διανείμει σακούλες απορριμμάτων, γάντια και ό,τι άλλο υπήρξε ανάγκη, στηρίζοντας το έργο των εθελοντών.

Ο Δήμος Ιεράπετρας, η Υπηρεσία Καθαριότητας, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, κ. Α. Πανταζής, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Τοπικών Κοινοτήτων, κ. Α. Παπαδοπετράκης   ευχαριστούν θερμά όλους όσους συμμετείχαν στις δράσεις του Let’s do it στην Ιεράπετρα.

Συγκεκριμένα αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για τη συμμετοχή τους στη Δημοτική Κοινότητα Ιεράπετρας,  στις Τοπικές Κοινότητες Αγίου Ιωάννη, Αγίου Στεφάνου, Καβουσίου, Καλαμαύκας, Μακρυλιάς, Μεσελέρων, Μαλών, Μύρτου, Παχειάς Άμμου, Γδοχίων, Ορεινού, Σταυροχωρίου, Σχινοκαψάλων και Χριστού.

ομάδα εργαζομένων του δήμου Ιεράπετρας
ομάδα εργαζομένων του δήμου Ιεράπετρας

Επίσης στους Πολιτιστικούς Συλλόγους Μακρυλιάς, Καλογέρων, Ανατολής, Καβουσίου, Σταυρού, Σελακάνου, Γρα Λυγιάς, Μεταξοχωρίου Πάνω Χωριού, Παχείας Άμμου, στο Σύλλογο Ανάπτυξης Αγίου Ιωάννη,  στο Σύλλογο Γυναικών Παχειάς Άμμου και  στο Σύλλογο Γονέων Παχειάς Άμμου.

Παράλληλα στο Σώμα Προσκόπων Ιεράπετρας, στο Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Ιεράπετρας,  στην Εθελοντική Ομάδα v2, στο Σύλλογο «Η Κρήτη δίνει ζωή», στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιεράπετρας, στο 1ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας, στην Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου, στους εθελοντές πολίτες που με χαρά συμμετείχαν, καθώς και  στην ομάδα  εργαζομένων  του δήμου Ιεράπετρας.

Βιώνοντας για πρώτη φορά μια τέτοια ξεχωριστή εμπειρία στο δήμο μας και αποκομίζοντας τα σημαντικά της οφέλη, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη δράση, κάνοντας τον εθελοντισμό στην Ιεράπετρα βίωμα αλλά και τρόπο ζωής!

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos