το περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης
το περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης

Η Κρήτη «μαγνήτισε» το ενδιαφέρον των φορέων του τουρισμού και επισκεπτών στη Διεθνή έκθεση τουρισμού Philoxenia στη Θεσσαλονίκη όπου η Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε με δικό της περίπτερο. Από τον χώρο υποδοχής και προβολής της Κρήτης πέρασαν κορυφαίοι παράγοντες του τουρισμού, ο Πρόεδρος της έκθεσης Τάσος Τζήκας και πλήθος επισκεπτών που εξέφρασαν τα θετικά τους σχόλια για την Κρήτη

αλλά και το ενδιαφέρον τους να επισκεφθούν το νησί επισημαίνοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του. Στην Philoxenia την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσώπησαν η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαρία Λιονή και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Νίκος Δασκαλάκης και Κυριάκος Κώτσογλου. Η αποστολή της Κρήτης είχε συναντήσεις με «hosted buyers» που φιλοξενήθηκαν στην έκθεση και οι οποίοι προέρχονται από τους χώρους “tour operators”, “MICE”, “Corporate” και μέσα ενημέρωσης.

«Για την Κρήτη εκφράστηκε μεγάλο ενδιαφέρον και τα μηνύματα είναι θετικά. Από το περίπτερο της Περιφέρειας τον χώρο υποδοχής και προβολής πέρασαν και συζητήσαμε κορυφαίοι παράγοντες του τουρισμού, ο Πρόεδρος της έκθεσης, πλήθος επισκεπτών ενώ ενδιαφέρον εξέφρασαν και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης» δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαρία Λιονή.

Στα εγκαίνια  της έκθεσης παραβρέθηκε και η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά η οποία μετέφερε στους συμμετέχοντες τα θετικά μηνύματα που λαμβάνει –όπως είπε- από τις διεθνείς αγορές για το 2016.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos