Με την υφιστάμενη διοίκηση συνεχίζει η Παγκρήτια
Παγκρήτια τράπεζα

H Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα ανακοινώνει ότι τα τρία υποψήφια μέλη Δ.Σ., που είχε προτείνει ο Στρατηγικός Επενδυτής, απέσυραν την υποψηφιότητά τους.

Η Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα ενημέρωσε σχετικώς την Τράπεζα της Ελλάδος.

Υπενθυμίζεται ότι η  συμμετοχή του Στρατηγικού Επενδυτή στο Συνεταιριστικό Κεφάλαιο της Παγκρήτιας Τράπεζας εγκρίθηκε το Μάϊο του 2017. Σύμφωνα με το θεσμικό πλαίσιο,  τον Ιούνιο του 2017, ο Στρατηγικός Επενδυτής από κοινού με την Παγκρήτια Τράπεζα υπέβαλαν στην Τράπεζα της Ελλάδος τις προτάσεις τους για τα υποψήφια μέλη του Δ.Σ.

Ενόψει της διάρκειας των τυπικών διαδικασιών διορισμού, τα τρία προτεινόμενα μέλη απέσυραν την υποψηφιότητά τους, αναγνωρίζοντας έμπρακτα ότι προέχει η ανάγκη αποφυγής  οποιασδήποτε διοικητικής εκκρεμότητας στην Τράπεζα.

Η Τράπεζα συνεχίζει με την υφιστάμενη Διοίκηση, παραμένει κεφαλαιακά ισχυρή με τη συμμετοχή του Στρατηγικού Επενδυτή, σε σταθερή πορεία εκσυγχρονισμού  και αυστηρά  προσηλωμένη στους στόχους της, έχοντας ήδη μηδενίσει την έκτακτη παροχή ρευστότητας μέσω ELA, ενώ ακολουθεί πρόγραμμα για τη μείωση των NPL’s.

Ηράκλειο 20.10.17

από τη Παγκρήτια Τράπεζα

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos