Γιώργος Μηλιαράς

Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου

Στην εκλογή Προέδρου προχώρησαν τα μέλη του Οργανισμού Ανάπτυξης Ανατολικής Κρήτης (ΟΑΝΑΚ) κατά τη διάρκεια της εξ αναβολής Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτη 21.02.07 στα γραφεία του Οργανισμού.
Με ομόφωνη απόφαση νέος Πρόεδρος εξελέγη ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου κ. Γιώργος Μηλιαράς και Αντιπρόεδρος ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Πεζών κ. Γώργος Φραγκιαδουλάκης.

Μετά την εκλογή του ο κ. Μηλιαράς ευχαρίστησε τους μετόχους του ΟΑΝΑΚ και τον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Μιχάλη Περυσινάκη.
«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η σημερινή εκλογή. Ευχαριστώ τους μετόχους για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Ευχαριστώ επίσης τον απερχόμενο Πρόεδρο για το εξαιρετικό έργο που επιτέλεσε με τους συνεργάτες του και τα στελέχη του Οργανισμού. Η νέα Διοίκηση θα συνεχίσει το έργο αυτό στοχεύοντας να αυξήσει τη δημιουργική παρουσία του Οργαισμού στην Ανατολική Κρήτη. Θα πορευθούμε σε κλίμα ενότητας και συνεργασίας και είμαι βέβαιος πως θα προχωρήσουμε με σίγουρα βήματα. Στόχος μας είναι η στήριξη των αναπτυξιακών πρωτοβουλιών που αναλαμβάνουν οι τοπικές κοινωνίες και οι μέτοχοι του Οργανισμού ου τις εκπροσωπούν», δήλωσε ο νέος Πρόεδρος.
Print Friendly, PDF & Email

Από manos