Μικρές Κυρίες, από τη Λέσχη Κινηματογράφου
Μικρές Κυρίες, από τη Λέσχη Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου

Με την πολυβραβευμένη ταινία “Μικρές Κυρίες – Little Women” συνεχίζονται οι καλοκαιρινές προβολές. Διοργανώνει η Λέσχη Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με τον Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν..

Την Τρίτη 7 Ιουλίου 2020 στις 21:15, στο θεριό σινέ ‘Χριστίνα’ θα προβληθεί η υποψήφια για 6 ΄Όσκαρ ταινία της Γκρέτα Γκέργουιγκ, παραγωγής Η.Π.Α 2019 και διάρκειας 135′. Η ταινία, που έχει αποσπάσει πολλές δεκάδες βραβεύσεις, είναι διασκευή του κλασικού μυθιστορήματος ενηλικίωσης της Λουίζα Μέι Άλκοτ.

Το διαχρονικό μπεστ-σέλερ της Άλκοτ ξεδιπλώνει την ιστορία της νεαρής Τζο, που μαζί με τις τρεις αδερφές της κάνουν σχέδια για μια ανεξάρτητη, συναρπαστική ζωή, στα μέσα του 19ου αιώνα.

Τις τέσσερις αδελφές ενσαρκώνει ένα καθηλωτικό καστ που περιλαμβάνει τις Σέρσια Ρόναν, Φλόρενς Πιού, Έμα Γουάτσον και Ελίζα Σκάνλεν. To ταξίδι προς την ενηλικίωση των κοριτσιών συνοδεύουν o Τίμοθι Σαλαμέ, η Λόρα Ντερν και η Μέριλ Στρίπ.        

Περισσότερες πληροφορίες, αφίσα, φωτογραφίες, trailer, συνεντεύξεις, στοιχεία ταινίας στην ιστοσελίδα της Λέσχης Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos