Νέα αγροτική γιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Λούμα
από την επίσκεψη στο ιατρείο

Τις κοινότητες που ανήκουν στο Περιφερειακό Ιατρείο Λούμα επισκέφτηκε σήμερα η Αντιδήμαρχος Υγείας κ. Ευαγγελία Φανουράκη, συνοδεύοντας τον διοικητή του «Διαλυνάκειου» κ . Γιώργο Μπαρμπούνη, την κ Στριλιγκά και την νέα αγροτική ιατρό κ. Ζαφειρώ Καραφουλίδου.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε προκειμένου να γνωρίσει η αγροτική ιατρός, τις τοπικές κοινότητες όπου θα κληθεί να παράσχει τις υπηρεσίες της, ένα χρόνο μετά την συνταξιοδότηση της αγροτικής ιατρού του Περιφερειακού Ιατρείου Λούμα.

Η συγκεκριμένη θέση θα καλυφθεί προσωρινά, με την νέα ιατρό που θα πραγματοποιήσει εκεί το αγροτικό της.

Σε δήλωση της η Αντιδήμαρχος Υγείας κ. Ευαγγελία Φανουράκη, τόνισε : «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η 7η ΥΠΕ ανταποκρίθηκε σ΄ αυτό το τόσο σημαντικό αίτημα του Δήμου Αγίου Νικολάου, αλλά και της τοπικής κοινωνίας για την ενίσχυση του περιφερειακού ιατρείου Λούμα με αγροτικό ιατρό. Όπως, σ΄ όλες τις δράσεις σχετικά με την πανδημία που η συνεργασία μας ήταν άψογη, έτσι και σε αυτό τον τομέα της ενίσχυσης των περιφερειακών ιατρείων, είμαστε σίγουροι ότι θα αποδώσει καρπούς. Σημαντικό ρόλο σ΄ αυτό η παρουσία του νέου διοικητή του Διαλυνάκειου, ενός συντοπίτη μας που γνωρίζει τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης»

Παρόντες στην παραπάνω συνάντηση,  οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων κ. Παπατζανάκης (Σχινιά) κ Ραπανάκης (Λούμα) και κ Μπεμπελάκης (Βρουχά) καθώς και ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ. Κων/νος Καστελιανάκης, που ανέλαβε τις προηγούμενες μέρες όπως έγινε γνωστό, την ανανέωση και τον εξοπλισμό των χώρων όπου θα λειτουργήσουν τα συγκεκριμένα ιατρεία.

Δήμος Αγίου Νικολάου (dimosagn.gr)

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos