Νέα των τριτέκνων Λασιθίου, Αύγουστος 2021

Τα γραφεία σε όλο το νομό θα παραμείνουν από Τρίτη 10 έως Δευτέρα 23 Αυγούστου. Σε έκτακτες περιπτώσεις καλέστε τα τηλέφωνα ανά περιοχή.

Ο σύλλογος:

  • Συμπαραστέκεται έμπρακτα στους πυρόπληκτους της Εύβοιας, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία με την αποστολή υλικών και τροφίμων που ζητήθηκαν. Παράλληλα, εκφράζει τη βαθιά  θλίψη όλων  για τις  βιβλικές  καταστροφές από τις πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα και ζητά να ληφθούν μέτρα στήριξης για τους κατοίκους των περιοχών αυτών, αλλά και αποκατάσταση των περιοχών που κάηκαν.
  • εξέδωσε  ‘‘Ανακοίνωση συμπαράστασης’’ για την υποβάθμιση των υπηρεσιών ΕΦΚΑ στην Ιεράπετρα και στη Σητεία, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει πως 

«Ο Σύλλογος Τριτέκνων Νομού Λασιθίου βρίσκεται στο πλευρό των κατοίκων της περιοχής Σητείας και  καταδικάζει τη σχεδιαζόμενη υποβάθμιση των υπηρεσιών ΕΦΚΑ στη Σητεία, η  οποία δεν λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής, ιδιαίτερα τη δύσκολη αυτή περίοδο.

Η υποβάθμιση των  υπηρεσιών θα έχει ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των πολιτών τρίτεκνων και μη, αλλά και την οικονομική τους επιβάρυνση.

Ζητούμε από τη Διοίκηση του ΕΦΚΑ να παραμείνουν  οι Τοπικές Διευθύνσεις ΕΦΚΑ». απέστειλε  επιστολή στην εταιρεία του Seajet με αίτημα την παροχή έκπτωσης στους τρίτεκνους στη Γραμμή Σητεία -Κάσο -Κάρπαθο -Διαφάνι-Χάλκη -Ρόδο και αντίστροφα,

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos