Να αναδειχθούν οι τόποι που φέρουν την σφραγίδα της αυθεντικής Κρήτης
από τη σύσκεψη

ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, συζήτησε με τους εκπροσώπους των συλλογικών φορέων την δυνατότητα να ενταχθεί στον χάρτη των τουριστικών προορισμών η ευρύτερη περιοχή της Νεάπολης (Λαογραφικό Μουσείο, Μονή Φραρώ, Βιοτεχνίες Λαδιού, Τυριού, παραδοσιακά καφενεία Λιμνών, Μητρόπολη, εκκλησίες, Μοναστήρια κ.α) .

Μάλιστα, ο ίδιος, δεσμεύτηκε ώστε να υπάρξει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, επίσκεψη στους συγκεκριμένους χώρους και συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, προκειμένου, να δοθεί η δυνατότητα ν΄αναδειχθούν οι ιδιαίτεροι τόποι του δήμου, που φέρουν την σφραγίδα της αυθεντικής Κρήτης!

Ο κ. Ζερβός, χαρακτήρισε ιδιαίτερα γόνιμη την παραπάνω συνάντηση, εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι θα προκύψει θετικό αποτέλεσμα που θα δώσει την δυνατότητα να ενταχθούν και άλλοι προορισμοί (Παναγιά Κεραγωνιώτισσα, Μονή Κρεμαστών, παραδοσιακά καφενεία Λίμνες, Παναγία Κουμπελίνα Χουμεριάκο), στον τουριστικό χάρτη της ευρύτερης περιοχής, αφού πρώτα εξασφαλιστεί η δυνατότητα παροχής των στοιχειωδών υποδομών που απαιτούνται.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos