ΠαιδιάΜέχρι την Πέμπτη 15 Ιουνίου θα μπορούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι γονείς να καταθέτουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά έτσι ώστε τα παιδιά τους να συμμετέχουν στις πιδικές κατασκηνώσεις που θα ξεκινήσουν να λειτουργούν σε λίγες μέρες. Πιο συγκεκριμένα η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λασιθίου έπειτα από συνεργασία με τη διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου, στην οποία έχει ανατεθεί η λειτουργία της παιδικής εξοχής Κοκκίνη Χάνι για τη φετινή χρονιά, ανακοίνωσε ότι οι παιδικές κατασκηνώσεις θα λειτουργήσουν σε τρεις κατασκηνωτικές περιόδους, έχοντας τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν από το νομό Λασιθίου 10 (δέκα) παιδιά, ηλικίας από 6 έως 16 ετών, για κάθε περίδο.
 
Περίοδοι λειτουργίας:
  • Α. Περίοδος μικτή με παιδιά 6 έως 10 ετών από 7/7/06 έως 217/06
  • Β. Περίοδος κοριτσιών 11 έως 16 ετών από 24/7/06 έως 6/8/06
  •  Γ. Περίοδος αγοριών 11 έως 16 ετών από 9/8/06 έως 23/8/06

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την εγγραφή είναι:

  • Βεβαίωση από παιδίατρο όπου θα βεβαιώνεται ότι το παιδί είναι υγιές και δεν πάσχει από μεταδοτικό νόσημα.
  • Βιβλιάριο εμβολίων. • Βιβλιάριο περίθαλψης ( ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΙΚΑ – ΝΑΤ- ΤΑΞΥ – ΟΓΑ – ΤΕΒΕ – ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ, κ.λ.π. ).
  • Φωτοαντίγραφο της τελευταίας φορολογικής δήλωσης θεωρημένο από ΔΟΥ ή φωτοαντίγραφο του τελευταίου κκαθαριστικού σημειώματος ή εφ’ όσον δεν υποβάλλεται φορολογική δήλωση, υπεύθυνη δήλωση θεωρημένη από ΔΟΥ.

Όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τα προσκομίσουν στη διεύθυνση Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας Ν. Α. Λασιθίου ( Γραφείο Κοινωνικών Λειτουργών: κ. Μανουσάκη Αγγέλα, κ. Γκούτη Μαρία ) μέχρι την Πέμπτη 15 Ιουνίου.

Το ποσό συμμετοχής για τα παιδιά που θα επιλεγούν καθορίζεται στα 30 ευρώ όταν το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα των γονέων τους υπερβαίνει το ποσό των «7337 ευρώ». Ενώ να σημειωθεί ότι τα  παιδιά των πολυτέκνων δεν καταβάλουν συμμετοχή.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos