Οι εθελοντές δίνουν ουσιαστικό περιεχόμενο στην έννοια του υπεύθυνου πολίτη
Γιάννης Βάρδας, Αντώνης Ζερβός, Γιώργος Βάρδας

“Οι πολίτες…η κοινωνία συνολικά, με την συμμετοχή της στις δράσεις που αναλαμβάνονται και πυκνώνουν τον τελευταίο καιρό, δεν συμπληρώνει απλά τις αδυναμίες που υπάρχουν λόγω έλλειψης προσωπικού στην δημόσια διοίκηση,  αλλά πρωτοπορεί με την συμμετοχή της, στην προσπάθεια που ήδη έχει ξεκινήσει στον Δήμο Αγίου Νικολάου, δίνοντας ουσιαστικό περιεχόμενο, στην έννοια του υπεύθυνου πολίτη”.

Στην δήλωση αυτή προχώρησε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή την συνάντηση που είχε σήμερα (7/5), με τον πρόεδρο της κοινότητας Καλού Χωριού κ. Γιάννη Βάρδα και τον αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Γιώργο Βάρδα, προκειμένου να καθοριστούν οι λεπτομέρειες της πρωτοβουλίας που αναλαμβάνει η κοινότητα με την συνδρομή πενήντα και πλέον εθελοντών για τον καθαρισμό των παραλιών αλλά και της ευρύτερης περιοχής συνολικά.

Ο κ. Ζερβός, ευχαριστώντας όλους όσους αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία αυτή, διαβεβαίωσε ότι ο δήμος θα συνδράμει ουσιαστικά, στην δράση που έχει προγραμματίσει ο πρόεδρος, το συμβούλιο, αλλά και οι πολίτες του Καλού Χωριού, επισημαίνοντας, ότι με τα νέα δεδομένα (πανδημία) για την παρούσα χρονιά και πιθανόν για την επόμενη, περιορίζεται θεαματικά η οικονομική δυνατότητα του δήμου, γεγονός που καταδεικνύει ότι και η πρόσληψη πρόσθετου προσωπικού θα είναι μειωμένη.

από τον δήμο Αγίου Νικολάου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos