Οι Μινωικές Γραμμές συγχαίρουν την Μαριλένα Πεδιαδιτάκη
από την εκδήλωση στα γραφεία των Μινωικών Γραμμών στο Ηράκλειο

Οι Μινωικές Γραμμές πραγματοποίησαν σήμερα Τρίτη 23.01.2018 στα Κεντρικά Γραφεία Ηρακλείου, σεμνή τελετή, παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Αντώνη Μανιαδάκη και διευθυντικών στελεχών της εταιρείας για να συγχαρούν και να τιμήσουν την αθλήτρια της ξιφασκίας Μαρινέλα Πεδιαδιτάκη,

η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων Ξιφασκίας, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018.

Η 15χρονη αθλήτρια εξασφάλισε την πρόκρισή της στο Πανευρωπαϊκό αλλά και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας που θα λάβουν χώρα στις αρχές Μαρτίου στη Ρωσία και αρχές Απριλίου στην Ιταλία, αντίστοιχα.

Οι Μινωικές Γραμμές μοιράζονται τη χαρά της μεγάλης επιτυχίας της, η οποία ήταν καρπός των προσπαθειών και των κόπων που η Μαρινέλα κατέβαλε, την συγχαίρουν για το ψυχικό σθένος και την επιμονή της και εύχονται ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.

Οι Μινωικές Γραμμές θα συνεχίσουν να στηρίζουν τον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα της Κρήτης που όλοι αγαπάμε, καθώς αποτελούν κοινές αξίες και αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας και του κοινωνικού προσώπου της εταιρείας.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos