Οι τελικοί του πανελλήνιου πρωταθλήματος Beach Volley στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης
Οι τελικοί του πανελλήνιου πρωταθλήματος Beach Volley

Με πυρετώδη ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία των διοργανωτών για την φιλοξενία των τελικών του πανελλήνιου πρωταθλήματος Beach Volley, που θα διεξαχθεί το τριήμερο

από 28 έως και 30 Ιουλίου στην πόλη του Αγίου Νικολάου.

«Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για τους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley. Ο Δήμος Αγίου Νικολάου ετοιμάζεται πυρετωδώς γι’ αυτήν την πολύ μεγάλη διοργάνωση», δήλωσε σήμερα ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Χάρης Αλεξάκης, μετά την επιθεώρηση των εργασιών στην παραλία της Άμμου που θα φιλοξενήσει τους τελικούς.

«Είμαστε χαρούμενοι που φιλοξενούμε τους σημαντικότερους αθλητές του beach volley στην Ελλάδα. Ένα άθλημα που ταυτίζεται με τη χώρα μας, τις παραλίες της, τη θάλασσα. Ο Άγιος Νικόλαος, μια πόλη κατεξοχήν παραλιακή, με πολλές όμορφες παραλίες, περιμένει τους επισκέπτες και ευχόμαστε σε όλους μια πολύ επιτυχημένη διοργάνωση», υπογράμμισε.

Να σημειωθεί πως τα τελευταία χρόνια η πόλη του Αγίου Νικολάου πρωτοστατεί στην φιλοξενία μεγάλων αθλητικών γεγονότων, και τώρα υποδέχεται για πρώτη φορά, τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες του ελληνικού beach volley.

Την ευθύνη για την διοργάνωση των φετινών τελικών έχουν: η Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, ο Δήμος Αγίου Νικολάου, ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός (ΠΑΟΔΑΝ) και η Δημοτική Ανώνυμη Επιχείρηση του Δήμου (ΔΑΕΑΝ).

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos