Οι τουιτεράδες του Ηρακλείου φωτογραφίζουν το Ηράκλειο της καραντίνας

Μια διαδικτυακή έκθεση φωτογραφίας παρουσιάζουν οι τουιτεράδες του Ηρακλείου μέσω του website που δημιούργησαν στα μέσα του Απριλίου του 2021. Ο μεγάλος χρόνος της καραντίνας έδωσε έμπνευση σε πολλούς ανθρώπους να δημιουργήσουν φωτογραφίζοντας, όμως τουλάχιστον είκοσι τουιτεράδες κάνοντας μια μεγάλη παρέα στο www.candiart.gr κατάφεραν να εκθέσουν αυτές τις φωτογραφίες.

Το τουίτερ ως ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης τη μακρά περίοδο της καραντίνας που ακόμα βιώνουμε βοήθησε πολλούς ανθρώπους να επικοινωνήσουν και να μην αισθάνονται μόνοι. Η ιδέα ξεκίνησε από την @alkinoi_mia που είδε μια φωτογραφία αναρτημένη στο τουίτερ από τα ενετικά τείχη. Η αρχική ιδέα της ήταν να γίνει μια έκθεση φωτογραφίας σε κάποιο εκθεσιακό χώρο του Ηρακλείου. Όμως η πανδημία δεν επιτρέπει τέτοια εγχειρήματα και με τη βοήθεια των άλλων τουιτεράδων και κυρίως του @AxEasy δημιουργήθηκε προς το παρόν ο διαδικτυακός χώρος προβολής των φωτογραφικών προσπαθειών του κόσμου του τουίτερ του Ηρακλείου. Στόχος τους είναι το website να φιλοξενεί οποιεσδήποτε καλλιτεχνικές απόπειρες των τουιτεράδων (μουσική, ζωγραφική, χειροτεχνήματα, γλυπτική, ταινίες) και μετά την πανδημία.

Οι τουιτεράδες του Ηρακλείου φωτογραφίζουν το Ηράκλειο της καραντίνας

Σε μια δύσκολη εποχή, αυτή της καραντίνας, οι τουιτεράδες του Ηρακλείου κατάφεραν να εμπνευστούν, να δημιουργήσουν και να ονειρεύονται τη ζωή τους μετά την καραντίνα με καταλύτη την τέχνη. Εξάλλου, η τέχνη και η φιλία είναι δυνατές σαν τη φύση, ανθίζουν και στα πιο περίεργα μέρη.

Ευχαριστούμε τους φίλους: @iosif3rd, @petransportcast, @kseliniotakis, @leventogennima, @nto_ni_a, @EvageliaLilian, @wonderboycrete, @ntelikanis4, @SifisMiliarakis, @Richardis14, @stef_an, @hainis82, @vanzel001, @l_lefkothea, @TheLefteris, @AxEasy, @alkinoi_mia   που λαμβάνουν μέρος και περιμένουμε και από τους άλλους τουιτεράδες του Ηρακλείου να εκφραστούν μέσα από το www.candiart.gr και το χάσταγκ #CandiaRT.

Οι τουιτεράδες του Ηρακλείου φωτογραφίζουν το Ηράκλειο της καραντίνας

Ευχαριστούμε πολύ!

@alkinoi_mia  &  @AxEasy

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos