δημιουργώντας πασχαλινές λαμπάδες στο ΚΑΠΗ Αγ. Νικολάου, Νεάπολης,
δημιουργώντας πασχαλινές λαμπάδες στο ΚΑΠΗ Αγ. Νικολάου, Νεάπολης,

Η ομαδική δουλειά, το πνεύμα συνεργασίας, η προθυμία και ο εθελοντισμός έδωσαν και αυτές τις γιορτές την αφορμή συνάνθρωποι μας

οι οποίοι φιλοξενούνται σε ειδικές δομές να νοιώσουν το ενδιαφέρον του συνανθρώπου τους και τη ζεστασιά της ειλικρινούς αγάπης και προσφοράς!

Όπως έγινε γνωστό, μέλη του Κ.Α.Π.Η Αγίου Νικολάου-Νεαπόλεως, ήδη από τον Φεβρουάριο με πρωτοβουλία της ψυχολόγου του Οργανισμού Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγίου Νικολάου, συγκρότησαν ομάδα καλλιτεχνικής δημιουργίας «πασχαλινής λαμπάδας», στην οποία με προθυμία και ιδιαίτερο ενθουσιασμό συμμετείχαν τα μέλη του Κ.Α.Π.Η δημιουργώντας πραγματικά αριστουργήματα.

Οι λαμπάδες που διακοσμήθηκαν με επάργυρους σταυρούς και άλλα υλικά, αποτέλεσαν ευγενική δωρεά μέλους του Κ.Α.Π.Η, που εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει ανώνυμη.

Η ομάδα καλλιτεχνικής δημιουργίας του Κ.Α.Π.Η Αγίου Νικολάου με την συνοδεία της ψυχολόγου πραγματοποίησε επισκέψεις στη Μονάδα Τεχνιτού Νεφρού του Θεραπευτηρίου, στο Οικοτροφείο «Αρετούσα», ενώ το Κ.Α.Π.Η Νεάπολης προσέφερε λαμπάδες στο Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Παιδιών Νεάπολης (Παιδόπολη).

Τις επόμενες μέρες όπως έγινε γνωστό, αναμένεται να ανακοινωθούν οι μελλοντικές δράσεις του συνόλου των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Αγίου Νικολάου σε μία προσπάθεια εξωστρέφειας, πρόσκλησης νέων μελών και εθελοντών καθώς και μιας διαδικασίας ενεργούς συμμετοχής του συνόλου της τοπικής κοιωνίας.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos