Ορίστηκαν οι νέοι Πρόεδροι στα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου Ιεράπετρας
οι επικεφαλής των νομικών προσώπων του δήμου Ιεράπετρας με τον δήμαρχο

Με τους νέους προέδρους των νομικών προσώπων του Δήμου Ιεράπετρας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

Συγκεκριμένα,

πρόεδρος στη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αναλαμβάνει  ο κ. Κωνσταντίνος Αστροπεκάκης ενώ στην Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης παραμένει η κα. Μαρία Σκυβάλου – Ρουμελιωτάκη. 

Στο Λιμενικό Ταμείο πρόεδρος παραμένει ο κ. Γιώργος Ασπραδάκης, στο ΝΠΔΔ Περιβάλλον αναλαμβάνει ο κ. Ανδρέας Παπαδοπετράκης ενώ στο ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α την θέση της Προέδρου αναλαμβάνει η κα. Μαρία Σακαδάκη – Μπαχλιτζανάκη.

Ο κ. Καλαντζάκης τόνισε:

«Η επιλογή των συγκεκριμένων προσώπων έγινε με γνώμονα την εμπειρία τους, την εργατικότητα τους και την διάθεση τους για πολύωρη και καθημερινή ενασχόληση και προσφορά στα κοινά.  

Θα είμαι δίπλα τους στηρίζοντας τις προσπάθειές τους, όπως συνέβαινε και μέχρι τώρα, και με πολλή δουλειά και συνεργατικότητα θα συνεχίσουμε την ανοδική πορεία για τον Δήμο Ιεράπετρας.

Ευχαριστώ τους απελθόντες προέδρους κ. Μιχάλη Παπαδάκη, κ. Ηλία Νταραρά και κ. Μιχάλη Σπυριδάκη για τη συνεισφορά τους και εύχομαι καλή επιτυχία και καλή θητεία στους νέους προέδρους και τα μέλη των Ν.Π.Δ.Δ. »

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos