Ορειβατικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου κοπή της βασιλόπιτας
Σελένα

Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου ο Ορειβατικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου διοργανώνει την παραδοσιακή κοπή της βασιλόπιτας του. Πριν από την εκδήλωση θα προηγηθεί πεζοπορία στην περιοχή των Ποτάμων και της Σελένας. Η πεζοπορία θα είναι μέτριας δυσκολίας, επειδή θα είναι βρεγμένο το έδαφος και ενδεχομένως θα συναντήσουμε σε ορισμένα μέρη χιόνι, λόγω του υψόμετρου και της κακοκαιρίας των τελευταίων ημερών. Γι’ αυτούς τους λόγους θα τροποποιηθεί από τον αρχηγό  τη συγκεκριμένη ημέρα ανάλογα τις καιρικές συνθήκες, που θα επικρατούν.

Λόγω της ιδιομορφίας της εκδρομής απαιτούνται αδιάβροχα μποτάκια, μπατόν και ζεστά ρούχα. Για παν ενδεχόμενο καλό θα ήταν να έχουμε κι ένα επιπλέον ζευγάρι κάλτσες και παπούτσια ή στεγνά  ρούχα.

Θα ακολουθήσει πλήρες γεύμα σε ταβέρνα των Έξω Ποτάμων (12 € το άτομο) και στη συνέχεια η κοπή της βασιλόπιτας με το καθιερωμένο δώρο σε όποιον βρει το φλουρί.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εννοείται ότι είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στην εκδρομή, αλλά και στην ταβέρνα το αργότερο ως το βράδυ της Παρασκευής, ώστε να προλάβουμε να συνεννοηθούμε εγκαίρως για το μενού.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: (για όσους συμμετάσχουν στην πορεία): από Άγιο Νικόλαο (Κ.Καραμανλή 23, S/M ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ), την Κυριακή το πρωί στις 8:00. Η μετάβαση στην περιοχή θα γίνει με δικά μας αυτοκίνητα. Όποιος δεν χρησιμοποιήσει δικό του όχημα οφείλει να καταβάλει στον οδηγό 7 € για τα έξοδά του.

Όσοι επιθυμούν να έρθουν μόνο για φαγητό παρακαλούνται να βρίσκονται στους Έξω Ποτάμους το αργότερο ως τις 14:00 η ώρα και πρέπει να το έχουν δηλώσει προηγουμένως, όπως αναφέραμε πιο πάνω..

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ: περίπου 4 ώρες (χωρίς τις απαραίτητες στάσεις)

ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: 1+ 
ΑΡΧΗΓΟΣ: Τάσος Τσινάρης

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (ως το βράδυ της Παρασκευής): Παναγιώτης Ευδαίμων (τηλ.697 968 7576)

Περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφίες, βίντεο από παλιότερη πεζοπορία της ομάδας, όροι συμμετοχής, εξοπλισμός στο blog του Συλλόγου  ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos