Ορκωμοσία αγροτικού ιατρού στο Θεραπευτήριο
από την ορκομωσία

Την Παρασκευή 31/8/2018 ορκίστηκε ως αγροτικός ιατρός ο κ. Πιταροκοίλης Αχιλλέας του Γεωργίου στο ειδικό περιφερειακό ιατρείο του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Νεάπολης «Διαλυνάκειο», με έδρα το Παράρτημα Α.μεΑ. Λασιθίου

του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης. Η τελετή ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της Διοικήτριας του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, κ. Σπινθούρη Μαρίας, ενώπιον του Υποδιοικητή του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Νεάπολης «Διαλυνάκειο», κ. Παντιέρα Νικολάου, του Υποδιοικητή του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Ιεράπετρας, κ. Αρακαδάκη Γεωργίου, του Αντιπροέδρου του Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης, κ. Μπέρκοβιτς Ιωάννη και του Διευθυντή του Παραρτήματος Α.μεΑ. Λασιθίου, κ. Απέργη Βασιλείου.

Πρόκειται για τη δεύτερη ορκωμοσία ιατρού που γίνεται για τη θέση αυτή, βάσει της υπ΄ αριθμ. Α2γ/οικ.57262/24-7-2017 υπουργικής απόφασης, στα πλαίσια λειτουργίας ενός περιφερειακού αγροτικού ιατρείου που συμβάλλει στην προσπάθεια αναβάθμισης των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας προς τους περιθαλπόμενους του Παραρτήματος.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΑΠΕΡΓΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos