ο κόσμος ήταν πολύς.....
ο κόσμος ήταν πολύς…..

Ήταν ίσως από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις κόσμου της περιοχής, που αφορούσε ένα ντόπιο θέμα, πρόβλημα. Αυτή τη φορά, η κεντρική πλατεία του Αγίου Νικολάου, γέμισε το μεσημέρι της Παρασκευής (10/10)

με κόσμο από τον Άγιο Νικόλαο και τα περίχωρα, μέχρι τη Νεάπολη και το πάνω Μεραμπέλλο για ένα πολύ σοβαρό θέμα: να πάψει να υποβαθμίζεται το νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Και ο κόσμος ήταν πολύς και μηχανοκίνητη πορεία υπήρξε και οι μαθητές κατέβηκαν από το παρακείμενο πρώτο γυμνάσιο, αλλά και οι φοιτητές του Τ.Ε.Ι. ήσαν εκεί, αρκετά μαγαζιά και υπηρεσίες έκλεισαν…..

ο Μητροπολίτης Πέτρας άνοιξε την εκδήλωση
ο Μητροπολίτης Πέτρας άνοιξε την εκδήλωση

Μίλησαν, ο Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο, στελέχη κομμάτων, εκπρόσωποι φορέων, για να κλείσει η εκδήλωση με τσι μαντινιάδες του Νίσπιτα.

Όλοι τάχθηκαν υπέρ ενός πλήρους λειτουργικού νοσοκομείου, το οποίο εξυπηρετεί όλη την ανατολική Κρήτη και έτσι θα πρέπει να αντιμετωπίζεται. Αντίθετα υποβαθμίζεται. Ζητήθηκαν προσλήψεις γιατρών, νοσηλευτών και προσωπικού, όπως επίσης και η αληθινή συνεργασία ανάμεσα στις τρεις μεγάλες πόλεις.

Αναμένονται οι επόμενες κινητοποιήσεις……

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos