Κοινωνικό παντοπωλείο δήμου Ιεράπετρας
Κοινωνικό παντοπωλείο δήμου Ιεράπετρας

Για πρώτη φορά τα φετινά Χριστούγεννα ο Άη Βασίλης επισκέφτηκε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Ιεράπετρας μοιράζοντας δώρα στους μικρούς του φίλους.

Σε μια όμορφη γιορτή που διοργάνωσε η Επιτροπή Διαχείρισης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς δεκάδες παιδιά δικαιούχων πήραν δώρα από τον Άη Βασίλη σε μια όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα, ενώ παράλληλα πέρασαν όμορφες στιγμές παιχνιδιού και διασκέδασης.

Όπως ανέφερε η συντονίστρια – διαχειρίστρια του Κοινωνικού Παντοπωλείου, κα. Κική Χασάπη – Φρονιμάκη « ετοιμάσαμε μια μικρή γιορτή για τους μικρούς μας φίλους, για να μοιραστούμε όμορφες στιγμές, να μοιράσουμε δώρα και να ανταλλάξουμε ευχές. Ήταν μια ευκαιρία να γνωριστούμε με τους δικαιούχους, να νιώσουμε σαν μια οικογένεια και να ανταλλάξουμε ευχές για τη νέα χρονιά. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την κα. Μαριάννα Λασιθιωτάκη που ήρθε στη γιορτή μας και διασκέδασε τους μικρούς μας φίλους και βέβαια όλους όσους βοήθησαν για τη πραγματοποίησή της. Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά. Ελπίζουμε η νέα χρονιά να μας βρει με λιγότερα προβλήματα και να μας δώσει δύναμη, για να αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά την καθημερινότητα. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο και όλες τις επιχειρήσεις που στηρίζουν με τις προσφορές τους το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το δήμαρχο, κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη, τους αντιδημάρχους, το Δημοτικό Συμβούλιο, την Επιτροπή Διαχείρισης και τους εργαζόμενους που καθημερινά καταβάλλουν μέγιστη προσπάθεια, για να στηρίξουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου μας και τους συνανθρώπους μας»ν

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos