ο Γιώργος Φουντουλάκης στον δήμαρχο Αγίου Νικολάου
Λεμονής, Φουντουλάκης Ζερβός

«Ο ελληνικός αθλητισμός των ΑμεΑ απέδειξε ότι μπορεί και πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, μιας και η προσπάθεια τους, δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα απ΄αυτήν των υπόλοιπων αθλητών» !

Τα παραπάνω δήλωσε ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, αναφερόμενος στις διακρίσεις των Ελλήνων αθλητών, στην κουρυφαία διοργάνωση των Παραολυμπιακών αγώνων του Ρίο, με αφορμή την συνάντηση που είχε στο γραφείο του (30/9) με τον  πρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής – Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑΜΕΑ) κ. Γιώργο Φουντουλάκη.

Όπως έκανε γνωστό ο κ. Ζερβός, κατά την παραπάνω συνάντηση μετά απο πρόταση του κ. Φουντουλάκη, συζητήθηκε η δυνατότητα διοργάνωσης ειδικού αθλητικού γεγονότος σ΄ ένα  από τα κλειστά γυμναστήρια της πόλης, πρόταση- που όπως εξήγησε αναμένεται να συζητηθεί διεξοδικά με τον πρόεδρο του αθλητικού σωματείου «Λάττιος ΑμεΑ» και δημοτικό σύμβουλο κ. Μιχάλη Λεμονή, δεδομένου ότι η δημοτική Αρχή, επιθυμεί να βοηθήσει συνολικά στην ανάπτυξη του αθλητισμού ΑμεΑ στην περιοχή.

Εξάλλου , τόνισε- με τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις  που πραγματοποιούνται κατά την τελευταία διετία, στον Άγιο Νικόλαο αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, ο Δήμος διεκδικεί- με αξιώσεις- θέση σημαντική στον χάρτη του αθλητικού τουρισμού στην οποία ασφαλώς έχουν την δική τους θέση τα Άτομα με Αναπηρία.

Ο κ. Ζερβός, επεσήμανε ακόμα ότι η πόλη επιδέχται περισσότερων παρεμβάσεων, προκειμένου να είναι πιο φιλική στα ΑμεΑ- δέσμευση- την οποία έχει αναλάβει η παρούσα Δημοτική Αρχή, την οποία υποχρεούται με συνέπεια να υλοποιήσει.

από τον Δήμο Αγίου Νικολάου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos