Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας για το Γεραπετρίτικο Καρναβάλι 2019
Ευχαριστώ την ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α και τον πρόεδρο κ. Μάνο Γεωργαλάκη, το νέο Πολιτιστικό Σύλλογο Ιεράπετρας και όλους τους συλλόγους της Ιεράπετρας και της ΔΕ Μακρύ Γιαλού

Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για το μεγάλο αποκριάτικο πάρτι που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου στην πόλη της Ιεράπετρας. Ως συνέχεια της περυσινής φαντασμαγορικής αποκριάτικης παρέλασης αλλά και των άκρως επιτυχημένων χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, το φετινό Γεραπετρίτικο καρναβάλι υπόσχεται σε μικρούς και μεγάλους διασκέδαση και ξεφάντωμα.

Για το καρναβάλι, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης τόνισε:

«Έχουμε καταφέρει τα τελευταία χρόνια να αλλάξουμε τον τρόπο διασκέδασης στον Δήμο μας προσπαθώντας να ξεπερνάμε κάθε φορά τον πήχη που οι ίδιοι θέτουμε συνεχώς όλο και ψηλότερα.

Είμαστε έτοιμοι για ακόμα μία επιτυχημένη διοργάνωση που θα ψυχαγωγήσει τους δημότες μας και θα προσελκύσει πλήθος επισκεπτών.

Πλέον η Ιεράπετρα γίνεται προορισμός και πόλος έλξης επισκεπτών πολλές φορές μέσα στο χρόνο και αυτός ήταν και ο αρχικός μας στόχος ως Δημοτική Αρχή.

Ευχαριστώ την ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α και τον πρόεδρο κ. Μάνο Γεωργαλάκη, το νέο Πολιτιστικό Σύλλογο Ιεράπετρας και όλους τους συλλόγους της Ιεράπετρας και της ΔΕ Μακρύ Γιαλού, τους φορείς, τους εθελοντές και όλον τον κόσμο που θα παραστεί και θα συμμετέχει και δίνουμε ραντεβού ξέφρενου κεφιού και διασκέδασης στο Γεραπετρίτικο καρναβάλι 2019!»

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos