Από τη συνάντησηΈνα ζευγάρι Γερμανών τους Walter και Jochanna Lοwe που επισκέπτoνται τα τελευταία είκοσι χρόνια τον ¶γιο Νικόλαο, τίμησε τη Τρίτη (24/5) ο αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Ιωσήφ Τζανόπουλος.
Ο κ. Τζανόπουλος ευχαρίστησε το ζευγάρι των Γερμανών για την προτίμηση που δείχνουν στην περιοχή μας, τονίζοντας ότι οι ξένοι που επισκέπτονται τον ¶γιο Νικόλαο, είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές της περιοχής στο εξωτερικό.
Ο ίδιος ζήτησε να ενημερωθεί αναφορικά με το πώς βλέπουν ο κύριος και η κυρία Lowe την πόλη, στο πέρασμα του χρόνου και ποια είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά την εδώ παραμονή τους.

Οι ίδιοι του απάντησαν ότι η πόλη συνεχώς βελτιώνεται, για αυτό και την επιλέγυν ως μοναδικό προορισμό για τις διακοπές τους, και μάλιστα δύο φορές το χρόνο. Ωστόσο τον τελευταίο καιρό-όπως οι ίδιοι είπαν-αντιμετωπίζουν προβλήματα κατά τη διαμονή τους στο ξενοδοχείο, με το θόρυβο που δημιουργούν τα μηχανήματα εσκαφών σε παρακείμενα οικόπεδα, γεγονός ιδιαίτερα ενοχλητικό και κουραστικό, όπως σχολίασαν.
Σε συζήτηση που είχε ο αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Ιωσήφ Τζανόπουλος με τον εκπρόσωπο του ξενοδοχείου Minos Beach κ. Μίλτο Στριμπώνη, τόνισε ότι είναι αναγκαίο να υπάρξει συνάντηση με τους εργολάβους που δραστηριοποιούνται στη περιοχή, προκειμένου να σταματούν οι εργασίες την θερινή περίοδο όπως εξάλλου συμβαίνει και στη γειτονική Ρόδο, ιδιαίτερα στο κέντρο του νησιού, από την αρχή έως το τέλος της τουριστικής περιόδου.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο κ. Τζανόπουλος, προσέφερε Walter και Jochanna Lοwe, ένα καλάθι με παραδοσιακά προϊόντα της Ανατολικής Κρήτης και ένα cd με παραδοσιακή μουσική του Γιάννη Βάρδα. Το ζευγάρι των Γερμανών συνόδευσε στο Δήμο και ο τουριστικός πράκτορας κ. Μανόλης Μπουτζαλής.
Print Friendly, PDF & Email

Από manos