Σύλλογος Εργαζομένων γενικού Νοσοκομείου Ιεράπετρας
Σύλλογος Εργαζομένων γενικού Νοσοκομείου Ιεράπετρας

Το Νοσοκομείο μας επισκέφθηκε ο νέος Διοικητής της ΥΠΕ Κρήτης κ. Νίκος Ηγουμενίδης. Στη συνάντηση που είχαμε μαζί του, διαπιστώσαμε τη βαθιά του γνώση και ευαισθησία όσον αφορά τα προβλήματα μας.

Μας έπεισε για τις καλές προθέσεις και την πολιτική βούληση τόσο του ίδιου όσο και της κυβέρνησης, προκειμένου να λυθούν τα προβλήματα του Νοσοκομείου.

Δυστυχώς όμως τα προβλήματα μας δεν λύνονται μόνο με καλές προθέσεις. Η Παθολογική Κλινική θα παραμένει κλειστή μέχρι να έρθει, μετά από χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες, ο μόνιμος Παθολόγος καθώς και ο επικουρικός (αν έρθει). Το Ακτινολογικό και το Μικροβιολογικό εξακολουθούν να μην έχουν προσωπικό για να καλύψουν τις νυχτερινές βάρδιες. Πως θα λειτουργήσει το Νοσοκομείο; (αν είναι Νοσοκομείο). Η Ορθοπεδική Κλινική θα περιμένει για πολύ προκειμένου να πάρει τα 45.000 ευρώ για τα τακτικά χειρουργεία (αν τα πάρει). Ο προϋπολογισμός του Νοσοκομείου είναι σε τραγική κατάσταση και τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό.

Εμείς οι Εργαζόμενοι του Νοσοκομείου που καθημερινά αγωνιζόμαστε, παρά τις ελλείψεις και την εξουθένωση, για να προσφέρουμε όσο μπορούμε καλύτερες υπηρεσίες Υγείας στους συμπολίτες μας, δηλώνουμε ότι:

ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΟΜΑΣΤΕ!
 
                             ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,
 
ΜΕΧΡΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ
 
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
 
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ!

Για το Δ. Σ. Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Ιεράπετρας

η Γραμματέας                                                                  ο Πρόεδρος

Πόπη Δασκαλάκη                                                         Αντώνης Τσικαλουδάκης

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos