ο Νίκος Κακλαμανάκης με τον δήμαρχο Ιεράπετρας Θεοδόση Καλαντζάκη
ο Νίκος Κακλαμανάκης με τον δήμαρχο Ιεράπετρας Θεοδόση Καλαντζάκη

Το δήμαρχο Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη επισκέφτηκε στο γραφείο του ο Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης με αφορμή την επίσκεψή του σε σχολεία του Δήμου Ιεράπετρας

στο πλαίσιο των δράσεων του  προγράμματος «Κοινωνικό Σχολείο» που οργανώθηκαν στην Ιεράπετρα σε συνεργασία με τη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή, το  Σχολικό Σύμβουλο, Α. Κατσαγκόλη και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου.

Κατά την επίσκεψη στο δημαρχείο Ιεράπετρας  συνομίλησε με τον δήμαρχο, ενημερώνοντάς τον για την πρωτοβουλία να επισκεφτούν σχολεία του Δήμου Ιεράπετρας και να μιλήσουν με τους μαθητές για την αξία του αθλητισμού, κάνοντας αναφορές στην μέχρι σήμερα πορεία του στο χώρο της ιστιοπλοΐας.

Όπως ανάφερε ο Δήμαρχος, κ. Καλαντζάκης, καλωσορίζοντας τον γνωστό σε όλους Ολυμπιονίκη «είναι μεγάλη μας χαρά που υποδεχόμαστε στον δήμο μας έναν Ολυμπιονίκη, όπως το Νίκο Κακλαμανάκη, με σημαντική πορεία στο χώρο του αθλητισμού και είναι ιδιαίτερα σημαντικό που επισκέπτονται αθλητές τα σχολεία μας  και έχουν τη δυνατότητα να  συνομιλούν με τους μαθητές, δημιουργώντας τους κίνητρα για ενασχόληση με τον αθλητισμό. Στο δήμο Ιεράπετρας θεωρούμε χρέος μας  να δημιουργούμε κίνητρα, ώστε να  ωθούμε τους νέους να αθλούνται, γι΄ αυτό – όπως μεταξύ άλλων ο δήμαρχος τόνισε – κάνουμε ότι μπορούμε για να υποστηρίξουμε τις αθλητικές υποδομές του δήμου μας, προκειμένου να είναι στη διάθεση πολιτών και αθλητών, ενώ παράλληλα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια προκειμένου να δημιουργήσουμε νέες, όπως συμβαίνει με το κολυμβητήριο στο Κεντρί, το οποίο πρέπει να αποπερατωθεί».

από τον Δήμο Αγίου Νικολάου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos