Ο Νίκος Μυρτάκης νέος πρόεδρος της Παγκρήτιας Τράπεζας
Ο Νίκος Μυρτάκης

Σε συνέχεια της έγκρισης από τις εποπτικές αρχές της συμμετοχής της Lyktos Participations, ως Στρατηγικού Επενδυτή στο Κεφάλαιο της Παγκρήτιας Τράπεζας,

συνεδρίασε την Τετάρτη το Διοικητικό της Συμβούλιο, παρουσία του κου Σάλλα, το οποίο και ενημερώθηκε σχετικά.

Μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη ο επί 24 χρόνια Πρόεδρος του Τράπεζας κ. Γιάννης Λεμπιδάκης, υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, μια πρόθεση που είχε ήδη πρόσφατα γνωστοποιήσει. Ο ίδιος ευχαριστώντας τη Διοίκηση, τους συνεταίρους και τους εργαζομένους για την πολύχρονη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, εξέφρασε τη βεβαιότητα για την ανοδική πορεία της Παγκρήτιας Τράπεζας, μετά την έλευση του Στρατηγικού Επενδυτή.

Βάσει των προβλεπόμενων διαδικασιών, το Διοικητικό Συμβούλιο ομόφωνα εξέλεξε ως νέο πρόεδρο, τον Α’ Αντιπρόεδρο κ. Νίκο Μυρτάκη ο οποίος δήλωσε:

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα η κοινή απόφαση του Προέδρου και ιδρυτή της Τράπεζας κ. Γιάννη Λεμπιδάκη και του Στρατηγικού Επενδυτή κ. Μιχάλη Σάλλα, να εμπιστευτούν στο πρόσωπό μου τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ.  Από την πλευρά μου, θα συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στη νέα πορεία της Τράπεζας, προς όφελος των μεριδιούχων, των εργαζομένων, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ευρύτερα της τοπικής οικονομίας».

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos