Ροκαδάκης, Παπαγιαννίδης, Γιαννακουδάκης, Καλαϊτζάκης
Ροκαδάκης, Παπαγιαννίδης, Γιαννακουδάκης, Καλαϊτζάκης

Ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κ. Γρηγόρης Ροκαδάκης δέχτηκε το πρωί της Τετάρτης (5/11) στο Γραφείο του τον πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας ( Ε.Κ.Α.Β ), κ. Δημήτρη Παπαγιαννίδη,

τον Διευθυντή του ΕΚΑΒ Κρήτης κ. Νίκο Γιαννακουδάκη και τον Υπεύθυνο Πληρωμάτων Συντονιστικού Κέντρου και Συνεργείων κ. Μανώλη Καλαϊτζάκη.

Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό και συγκινησιακό κλίμα καθώς οι κ.κ. Ροκαδάκης και Παπαγιαννίδης είναι παλιοί γνώριμοι καθώς ο κ. Ροκαδάκης μέχρι πρότινος ήταν μέλος του Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.Β Ελλάδος.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις υπηρεσίες του Ε.Κ.Α.Β στην Κρήτη και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο κ. Παπαγιαννίδης ενημέρωσε τον κ. Ροκαδάκη ότι υπάρχει έλλειψη στον τομέα του προσωπικού, και αναφέρθηκε στο ιδιαίτερα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιοχή του Λασιθίου. Ανέφερε δε, ότι πράγματι ο τομέας αυτός χρειάζεται ενίσχυση. Στη συνέχεια επεσήμανε ότι η Κρήτη θα ενισχυθεί με 25 νέα ασθενοφόρα μέχρι τον Ιούνιο του 2015 ούτως ώστε να υπάρχει άμεση εξυπηρέτηση και αντιμετώπιση στα επείγοντα περιστατικά. Για την ενίσχυση της Κρήτης με τα νέα αυτά ασθενοφόρα ο κ. Ροκαδάκης είχε ασχοληθεί προσωπικά ως μέλος του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ.

Ο κ. Ροκαδάκης αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που επιτελούν οι υπηρεσίες του Ε.Κ.Α.Β σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες, όπου οι διασώστες ξεπερνούν πολλές φορές τους εαυτούς τους προκειμένου να βρίσκονται δίπλα στον πολίτη, όποτε υπάρχει ανάγκη. Διαβεβαίωσε δε τον κ. Παπαγιαννίδη για την πρόθεσή του να βοηθήσει από την πλευρά του για την ανάπτυξη του ΕΚΑΒ στην Κρήτη και την εύρυθμη και καλύτερη λειτουργία του.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos