ο Γιώργος Ανδρουλάκης παραδίδει τη φωτογραφία του F-16 στον Στ. Αρναουτάκη
ο Γιώργος Ανδρουλάκης παραδίδει τη φωτογραφία του F-16 στον Στ. Αρναουτάκη

Τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, και τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευριπίδη Κουκιαδάκη επισκέφθηκαν σήμερα στην Περιφέρεια ο πιλότος της αεροπορικής ομάδας επιδείξεων

της Πολεμικής μας Αεροπορίας «ΖΕΥΣ», σμηναγός Γιώργος Ανδρουλάκης, και ο αντισμήναρχος εν αποστρατεία Γιώργος Κωστάκης. Η αεροπορική ομάδα «ΖΕΥΣ» με μαχητικό αεροσκάφος F16 πριν από λίγες ημέρες συμμετείχε στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Πολιούχου της πόλης του Ηρακλείου Αγ. Μηνά.

Ο Σμηναγός, συμπατριώτης μας Γιώργος Ανδρουλάκης, ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη Κρήτης, και τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου για το έργο της ομάδας «ΖΕΥΣ», και δώρισε στην Περιφέρεια φωτογραφία του πολεμικού αεροσκάφους F16, ειδικά διαμορφωμένου, που φέρει τις υπογραφές των στελεχών της.

«Είμαστε υπερήφανοι για τους αξιωματικούς, το Σώμα της Πολεμικής Αεροπορίας, για τον συμπατριώτη μας τον κ. Ανδρουλάκη, για όσα προσφέρει. Εκ μέρους της Περιφέρειας ευχόμαστε καλές πτήσεις και να είναι πάντα καλά» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης υπογράμμισε: «Η ιδέα-υλοποίηση της παρουσίας της ομάδας «ΖΕΥΣ» στο Ηράκλειο ήταν του Γιώργου Κωστάκη. Η Περιφέρεια έκανε ότι μπορούσε ώστε να πετύχει η εκδήλωση, και πράγματι ο κόσμος την «αγκάλιασε». Η επόμενη θα είναι καλύτερη, και θα συνεχίσουμε να υλοποιούμε τέτοιες πρωτοβουλίες».

Τέλος ο σμηναγός χειριστής του F16 Γιώργος Ανδρουλάκης αφού ευχαρίστησε την Περιφέρεια Κρήτης για την στήριξη της στο έργο που επιτελεί η ομάδα «ΖΕΥΣ», δήλωσε: «Η εξωστρέφεια της Πολεμικής Αεροπορίας αποσκοπεί να φέρουμε κοντά τον κόσμο σε εμάς. Να γνωρίσει τι κάνει η Πολεμική Αεροπορία και να δείξει την δύναμη των Ενόπλων Δυνάμεων, της Πατρίδας μας προς τα έξω. Οι επιδείξεις βοηθάνε επίσης να φέρουμε σε πέρας το έργο μας. Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Κρήτης για την στήριξη στο έργο μας».

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos