Ο Σύλλογος Οχημάτων Εποχής στην ΑΑΔΕ
Ο Σύλλογος Οχημάτων Εποχής στην ΑΑΔΕ με τον βουλευτή Μανώλη Θραψανιώτη

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) κ. Σαϊτη και υπηρεσιακούς παράγοντες είχε  ο Πρόεδρος του Συλλόγου Οχημάτων Εποχής κ. Νίκος Τζιρής  και ο Βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Μανόλης Θραψανιώτης την Τρίτη  30/10/2018.

            Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με κατανόηση για τα προβλήματα του κλάδου. Συζητήθηκαν ζητήματα που δημιουργήθηκαν με το νόμο για τα ιστορικά οχήματα, τις δυσκολιες που παρουσιάζονται και τις αλλαγές που χρειάζονται.

            Ο κ. Τζιρής  αναφέρθηκε αναλυτικά στα προβλήματα που προέκυψαν.

            Ο Γ. Γ. κ. Σαϊτης αναφέρθηκε στις αλλαγές που προτείνονται εκ μέρους της Ανεξάρτητης Αρχής που περιλαμβάνονται στο προσχέδιο  της ΚΥΑ, σε συνεργασια  με το Υπουργείο Υποδομών και επιλύει πολλά απο τα επίμαχα ζητήματα.

Ο Μανόλης Θραψανιώτης αναφέρθηκε στον ρόλο και τις δραστηριότητες του συλλόγου, στην συμβολή του  σε θέματα οδικής ασφάλειας, πολιτισμού και τουριστικης προβολης. Ζήτησε απο τον Γενικό Γραμματέα  να ολοκληρωθεί άμεσα η διαδικασία και να αποσταλεί  στο Υπουργείο Υποδομών για την έκδοση της ΚΥΑ, ώστε να πάρει τέλος η αγωνία των ιδιοκτητών ιστορικών οχημάτων, για το οποίο συμφώνησαν όλοι οι παρευρισκόμενοι.

από το γραφείο του βουλευτή

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos