Ο σύνδεσμος φιλάθλων του Παναθηναϊκού Αγίου Νικολάου στο Θεραπευτήριο
Φίλοι του Παναθηναϊκού με τη διοίκηση

Ο σύνδεσμος φιλάθλων Παναθηναϊκού Αγίου Νικολάου, ο οποίος φέτος κλείνει 21 χρόνια παρουσίας στην πόλη μας, πιστός στο ραντεβού του κάθε χρόνο αυτήν την περίοδο δείχνει την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη του.

Ξεκινώντας από την περίοδο των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και συνεχίζοντας κατάφερε να συλλέξει ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης σε μια εποχή δύσκολη και απαιτητική από κάθε πλευρά.

Έτσι οι φίλοι του Παναθηναϊκού επισκέφτηκαν σήμερα το πρωί (12/4) το θεραπευτήριο χρόνιων παθήσεων στην πόλη μας και τα παρέδωσαν στους υπεύθυνους του κέντρου οι οποίοι τους ευχαρίστησαν θερμά και δήλωσαν ότι τέτοιες ενέργειες αποδεικνύουν ότι τέτοιοι σύλλογοι κοσμούν την πόλη μας.

Οι φίλοι της ομάδας της πρωτεύουσας έδειξαν έμπρακτα για ακόμη μια χρονιά ότι η αλληλεγγύη και η συμπαράσταση στο συνάνθρωπο που έχει ανάγκη είναι πάνω από όλα.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός δημιουργεί τμήματα με άτομα ΑΜΕΑ. Μας ενημέρωσαν ότι θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και πολλές νίκες για τον μεγαλύτερο και πρωτοπόρο σύλλογο της χώρας.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos