Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, ολοκλήρωση μετά 20 χρόνια;
ο Αντώνης Στεφανάκης δίδει οδηγίες σε επίδοξους νέους οδηγούς

Το έργο είχε ξεκινήσει στη πρώτη θητεία του νυν δημάρχου Αντώνη Ζερβού κάπου στα 2000. Τότε αγοράστηκαν μερικά ηλεκτρικά αυτοκινητάκια, τα οποία όμως τόσα χρόνια βρίσκονταν αποθηκευμένα. Μόνο μετά από πρωτοβουλία των σχολών οδηγών της περιοχής Αγίου Νικολάου, που εγκρίθηκε τον περασμένο Νοέμβριο από το δημοτικό συμβούλιο, βγήκαν από την αποθήκη.

Οι σχολές ανέλαβαν τον έλεγχο των ηλεκτρικών οχημάτων, ελέγχοντας και φορτίζοντας μπαταρίες. Αποτέλεσμα, το πρωί της Πέμπτης (11/6), το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής λειτούργησε για λίγες ώρες όπως θα έπρεπε να λειτουργεί εδώ και χρόνια …..

….το παραδέχτηκε άλλωστε και ο δήμαρχος, μιλώντας στους παρισταμένους, πλασιούμενος από αντιδημάρχους, τη τεχνική υπηρεσία του δήμου, τον διοικητική της τροχαίας Πέτρο Ζερβάκη.

Οι μαθητές που δοκίμασαν πρώτη φορά τις οδηγικές τους ικανότητες, προήλθαν από το γειτονικό δεύτερο δημοτικό σχολείο.

Οι σχολές οδηγών έχουν αναλάβει να λειτουργούν τα αυτοκινητάκια δυο ή περισσότερες φορές την εβδομάδα, με σχετική ανακοίνωση που θα εκδώσουν.

Ευχόμαστε να ευοδωθεί η συγκινητική πρωτοβουλία των σχολών οδηγών Αγίου Νικολάου, μήπως και βγουν καλύτεροι από μας οδηγοί στους δρόμους ……

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos