όταν η δύναμη της ψυχής ξεπερνάει τα όρια ....
όταν η δύναμη της ψυχής ξεπερνάει τα όρια ….

Με εκδήλωση που έγινε το βράδυ της Παρασκευής (4/12) το Παράρτημα Α.με.Α. Λασιθίου τίμησε τα άτομα με αναπηρίες που είτε φιλοξενεί, είτε έχει μια πιο χαλαρή σχέση, με μια γιορτή που και λόγω των ημερών είχε Χριστουγεννιάτικο άρωμα.

Η εκδήλωση άρχισε καθυστερημένα και οι μεγάλοι σε διάρκεια χαιρετισμοί είχαν αποτέλεσμα ο κόσμος να αραιώσει νωρίς, χάνοντας τη θεατρική παράσταση και τη χορογραφία.

Κάποτε σ’ αυτή τη χώρα θα πρέπει να μάθουμε να ξεκινάμε στην ώρα μας και να λέμε λιγότερα, δίδοντας βάρος στην ουσία.

Μετά τους χαιρετισμούς της προέδρου κυρίας Τσαντηράκη, του δήμαρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού και πολλών άλλων, παρουσιάστηκε στο κοινό το Κέντρο Ειδικών Παιδιών Ζωοδόχος Πηγή Ηρακλείου. Ακολούθησε η παρουσίαση του ειδικού δημοτικού σχολείου και του ειδικού νηπιαγωγείου Αγίου Νικολάου.

όταν η δύναμη της ψυχής ξεπερνάει τα όρια ....
όταν η δύναμη της ψυχής ξεπερνάει τα όρια ….

Πολύ καλή η παράσταση “Μαγικά Καλλικαντζαρομπερδέματα” της θεατρικής ομάδας Κιβωτός Ονείρων με περιθαλπόμενους του παραρτήματος, όπως επίσης και η Εναλλακτική Χορογραφία Σύγρονου χορού του studio Allegria.

Ευχή μας, με τις πράξεις μας και τη στάση ζωής μας να θυμόμαστε και να υποστηρίζουμε τα Άτομα με Αναπηρίες και τις 365 μέρες του χρόνου και όχι μόνο κάθε 3 του Δεκέμβρη.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos