Παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δημοσιογράφων
παρουσιάζοντας τη σημαία της διοργάνωσης

Το πρόγραμμα για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δημοσιογράφων που θα διεξαχθεί σε όλο τον δήμο Αγίου Νικολάου, παρουσίασαν σε συνέντευξη τύπου, ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Χάρης Αλεξάκης και ο εκπρόσωπος της διοργανώτριας εταιρίας Γιώργος Λεβεντάκης.

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα θα λάβει χώρα στους δρόμους του δήμου από τη Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου έως τη Κυριακή 2 Οκτωβρίου. Οι διαδρομές γύρω από τη Νεάπολη, προς Καλό Χωριό και προς Λενικά, διαδρομές αντοχής, αλλά και sprint μικρών αποστάσεων.

Συμμετέχουν περί τους 50 ποδηλάτες δημοσιογράφοι από χώρες της Ευρώπης και τη Ρωσία, (euro sport Ρωσίας, εφημερίδων και περιοδικών Βελγίου, Γερμανίας, Αγγλίας, Ολλανδίας, Ιταλίας), με την ευχή η δημοσιότητα που θα δώσουν μέσα από τα τηλεοπτικά κανάλια ή τις εφημερίδες ή τους δικτυακούς τόπους να κάνει περισσότερο γνωστό ως τουριστικό προορισμό τον Δήμο Αγίου Νικολάου. Στόχος η ανάπτυξη του αθλητισμού όσο και του αθλητικού τουρισμού, μέσω ακόμα και από προπονητικά camps. Γι’ αυτόν τον λόγο, αναμένεται τις επόμενες μέρες, η επίσκεψη ενός μεγάλου tour operator στην περιοχή,προκειμένου να συζητηθούν και ν΄αναλυθούν οι δυνατότητες των training camps.

Ο δικτυακός τόπος του πρωταθλήματος: wpcc2016.gr


Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos