Πανεπιστήμιο Κρήτης Την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2007 και ώρα 17:00 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της Φοιτητικής Κατοικίας του Πανεπιστημίου Κρήτης στην Πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγιασμό από τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο, χαιρετισμό από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Ι. Παλλήκαρη και ομιλία της τ. Αντιπρυτάνεως Υποδομών και Φοιτητικής Μέριμνας κ. Ι. Γιατρομανωλάκη με θέμα : «Σύντομη αναφορά στο ιστορικό κατασκευής της Φοιτητικής Κατοικίας».

Επίσης, την ίδια ημέρα η τελετή ανάληψης καθηκόντων των νέων Πρυτανικών Αρχών του Πανεπιστημίου Κρήτης θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στο αίθριο του Πανεπιστημίου (εξωτερικό χώρο αμφιθεάτρου Δ3) στην Πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγιασμό από τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο, μουσικό πρόγραμμα από τον Ross Daily, ομιλία του Ομότιμου Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών και Επίτιμο Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Κ. Τσουκαλά με θέμα: «Πολιτική και Διαφθορά», ομιλία του Καθηγητή του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Ελ. Οικονόμου με θέμα: «Το Πανεπιστήμιο στην Κρήτη, στην Ελλάδα, στον Κόσμο». Χαιρετισμός από τις τέως Αντιπρυτάνεις, κ.κ Μ. Κεντούρη και Ι. Γιατρομανωλάκη, και τέλος χαιρετισμός από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης Καθηγητή κ. Ι. Παλλήκαρη και τους Αντιπρυτάνεις κ.κ. Ι. Παπαματθαιάκη, Εμ. Πετράκη και Θεοφ. Κιτσόπουλο.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos