Πούλιου, Αλέπης

Ταμείο Εγγυοδοσίας

Το Ταμείο Εγγυοδοσίας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων και οι δυνατότητες που παρέχει στους μικρούς επιχειρηματίες, παρουσιάστηκαν το βράδυ της Τρίτης, (7/11) στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λασιθίου στον Αγιο Νικόλαο, σε μια εκδήλωση γνωριμίας που διοργάνωσε το και Κέντρο ΕπιχειρηματικήςΤεχνολογικής Ανάπτυξης Κρήτης, με το Επιμελητήριο Λασιθίου.

Την παρουσίαση έκανε ο ίδιος ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΤΕΜΠΜΕ, Δημήτρης Αλέπης μαζί με κυρία Έλενα Πούλιου, μέλος του Ταμείου.
Κατά την παρουσίαση εκτέθηκαν εκτενώς όλες οι δυνατότητες που προσφρει το Ταμείο Εγγυοδοσίας στους Επιχειρηματίες ανά την Ελλάδα και αρκετές λεπτομέρειες για τους τρόπους και την επιδότηση επιτοκίου των δανείων, διαδικασία σχετικά πρόσφατη.

Ενδιαφέρουσες ήταν και οι απαντήσεις σε ερωτήσεις παρισταμένων επιχειρηματιών, οι οποίοι είτε ήθελαν να λάβουν απαντήσεις σε απορίες, είτε είχαν κακές εμπειρίες στο παρελθόν στις σχέσεις τους με τις τράπεζες. Οι απαντήσεις που δόθηκαν από τον πρόεδρο και την συνεργάτιδα του, φώτισαν αρκετές πτυχές το θέματος, αλλά και πάλι υπάρχουν περιπτώσεις οι οποίες μπορούν να εξεταστούν από το Ταμείο σε επικοινωνία μαζί του στα τηλέφωνα 210 3311201 έως 204 και στο Fax 210 3311207.

Ακόμα μπορείτε να αντλήσετε περισσότερες πληροφορίες από τον δικτυακό τόπο του ΤΕΜΠΜΕ, www.tempme.gr

Print Friendly, PDF & Email

Από manos