Παπαθανασίου, Τσόκας

Από τη παρουσίαση

Πάνω από 2 δις. ευρώ θα εισρεύσουν στην Κρήτη από την Δ΄ Προγραμματική Περίοδο 2007-1013 όπως ανακοίνωσε σήμερα από το Ηράκλειο ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιάννης Παπαθανασίου.
Ο κ. Παπαθανασίου διευκρίνισε ότι θα κατευθυνθούν στο νησί 564 εκατομμύρια ευρώ, από το ΠΕΠ και άλλο ενάμισι δις ευρώ από τα τομεακά των υπουργείων μιλώντας κατά την διάρκεια της παρουσίασης των αποτελεσμάτων του Γ΄ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης και τους στόχους του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) 2007-1013 σε ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου.

Στην ίδια εκδήλωση , ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης κ. Σεραφείμ Τσόκας παρουσίασε τις στρατηγικές προτεραιότητες της Περιφέρειας Κρήτης και ο Γραμματέας Επενδύσεων και Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών κ. Παναγιώτης Δρόσος αναφέρθηκε στις προοπτικές για την Ελλάδα μέσα από την διαδικασία υλοποίησής του ΕΣΠΑ Επίσης ο κ. Γιάννης Φίρμπας, Διευθυντής Ειδικής Υπηρεσίας Στρατηγικής Σχεδιασμού και Αξιολόγησης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων ανέπτυξε τη στρατηγική και τα Συστήματα Διαχείρισης του ΕΣΠΑ.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί και τοποθετήσεις βουλευτών, νομαρχών, δημάρχων και φορέων.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos