με εξέδρες και ασύστολη ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων δεν καλυτερεύει ο τουρισμός..!!!
με εξέδρες και ασύστολη ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων δεν καλυτερεύει ο τουρισμός..!!!

Ναι μεν, αλλά ήταν το αποτέλεσμα της σύσκεψης που προκάλεσε ο αστυνομικός διευθυντής Λασιθίου, Κωνσταντίνος Περράκης, με προσκεκλημένους, από τον δήμο Αγίου Νικολάου τον αντιδήμαρχο Μιχάλη Σγουρό,

το νέο δήμαρχο Αντώνη Ζερβό, τη διεύθυνση Υγιεινής Λασιθίου, τον πρώην πρόεδρο του συλλόγου καταστημάτων εστίασης κλπ. Κωστή Θεοδωράκη, υπηρεσιακούς παράγοντες της αστυνομίας και τρεις ενδιαφερόμενους ιδιοκτήτες, που έγινε το πρωί της Δευτέρας (23/6)

Στη συζήτηση θίχτηκαν κάποια θέματα, κυρίως νομιμότητας, όπως άδεια μουσικών οργάνων, κάποια άλλα όπως οι εξέδρες δεν μπήκαν καν στη συζήτηση, αλλά με εμφανή τη προσπάθεια τόσο του δήμου, όσο και των καταστηματαρχών και πάνε πάλι παραπέρα τα πράγματα, ή μάλλον του χρόνου.

Η διεύθυνση υγιεινής επικαλέστηκε την έλλειψη προσωπικού για να δικαιολογήσει την αργοπορία στην έκδοση αδειών, ενώ ο αστυνομικός διευθυντής ξεκαθάρισε ότι θα εφαρμοστεί ο νόμος, όπως μας δήλωση αμέσως μετά. Ο αστυνόμος του Α.Τ. Αγίου Νικολάου κ. Ζερβάκης μας είπε ότι το Αμμούδι δεν έκλεισε λόγω των καταγγελιών για ηχορύπανση, αλλά από το γεγονός ότι δεν είχε καν άδεια λειτουργίας. Ίσως το πρόβλημα θα λυνόταν μια κι έξω εάν εφαρμοζόταν η πρόταση του νέου Δημάρχου Α. Ζερβού, δηλ. να μην έχει τη δυνατότητα να πάρει ΑΦΜ μια τέτοια επιχείρηση χωρίς να έχει όλες τις απαιτούμενες άδειες.

η δήλωση του αστυνομικού διευθυντή Λασιθίου:

Διαβάστε ακόμα:
…να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos