ο βουλευτής Ηρακλείου Μανώλης Συντυχάκης
ο βουλευτής Ηρακλείου Μανώλης Συντυχάκης

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Απριλίου η περιοδεία του βουλευτή Κρήτης του ΚΚΕ, Μανώλη Συντυχάκη στα νοσοκομεία Σητείας και Ιεράπετρας. Είχε την ευκαιρία να συζητήσει με εργαζόμενους και ασθενείς

για τα ζητήματα της Υγείας, ενώ παρενέβη σε συγκέντρωση εργαζομένων του νοσοκομείου Ιεράπετρας. Η κατάσταση των νοσοκομείων είναι εκρηκτική, ο λαός μας μετράει καθημερινά θύματα από την υποβάθμιση των νοσοκομείων. Οι εργαζόμενοι εξέφρασαν την αγωνία τους και την οργή τους για το γεγονός ότι κάθε μήνα είναι και χειρότερα, σε ελλείψεις προσωπικού, υλικού, εξοπλισμού.

Το ΚΚΕ καλεί το λαό του Λασιθίου να ορθώσει το ανάστημα του, τα μεγάλα προβλήματα μας δεν μπορούν να περιμένουν. Δεν χωράει αναμονή και επανάπαυση για τη ζωή και το μέλλον των εργαζομένων και των παιδιών μας. Να παλέψουμε για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία για όλους, αύξηση τώρα της χρηματοδότησης και προσλήψεις όλου του αναγκαίου προσωπικού.

Λόγω έκτακτου γεγονότος η επίσκεψη στο Άγιο Νικόλαο αναβλήθηκε. Το επόμενο διάστημα το ΚΚΕ θα συνεχίσει την προσπάθεια για ανάδειξη των προβλημάτων των νοσοκομείων του νομού και θα πραγματοποιήσει επισκέψεις στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, Νεάπολης, καθώς και στο Κέντρο Υγείας Οροπεδίου Λασιθίου.

από το Γραφείο Τύπου ΚΟ Λασιθίου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos