Διαφημιστική εκστρατεία υπουργείου Τουριστικής ΑνάπτυξηςΜε το βραβείο του καλύτερου ευρωπαϊκού περιπτέρου να δίνεται στην ελληνική συμμετοχή έκλεισε την Κυριακή τις πύλες της η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού (ΙΤΒ) στην γερμανική πόλη Βερολίνο, που σημείωσε τεράστια επιτυχία, με τη συμμετοχή 183 εκθετών από ισάριθμες χώρες.
 
Η Ελλάδα ήταν η τιμώμενη χώρα της φετινής διοργάνωσης, συγκεντρώνοντας τα βλέμματα όλων στο ελληνικό περίπτερο. To βραβείο του καλύτερου ευρωπαϊκού περιπτέρου για την Ελλάδα παρέλαβε σε ειδική τιμητική εκδήλωση ο Διευθυντής του ΕΟΤ Γερμανίας κ. Παναγιώτης Σκορδάς.
 
Η βράβευση περιπτέρων «Best Exhibitor Awards ΙΤΒ», είναι ένα θεσμοθετημένος θεσμός, που χρονολογείται από το 2001. Τα περίπτερα επιλέγει η ανεξάρτητη επιτροπή της Σχολής Τουριστικών Μάνατζερ της Κολονίας (Cologne Business School – CBS).
 
Να σημειωθεί ότι η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Φάνη Πάλλη-Πετραλιά είχε επισκεφτεί την έκθεση και έκανε ανοικτή πρόσκληση προς όλους τους πολίτες του κόσμου να επισκεφτούν την Ελλάδα.
 
Ενώ από το ελληνικό περίπτερο ξεκίνησε την επίσημη επίσκεψη της στην έκθεση ΙΤΒ και η Καγκελάριος της Γερμανίας κα. ¶γκελα Μέρκελ.
 
 
γράφει η Βίκυ γγελοπούλου

Print Friendly, PDF & Email

Από manos