πορεία των Ελλήνων Συνέλευσις στον Άγιο Νικόλαο
η ομάδα των Ελλήνων Συνέλευσις στους δρόμους του Αγίου Νικολάου

Πορεία ενημέρωσης, όπως μας τη χαρακτήρισαν οι ίδιοι, πραγματοποίησαν στους δρόμους του Αγίου Νικολάου, μέλη των Ελλήνων Συνέλευσις, το πρωί του Σαββάτου (5/5).

Η ομάδα περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, με μεγάφωνο και φυλλάδια, ενημερώνοντας τους πολίτες για την Ελλήνων Συνέλευσις, τον Αρτέμη Σώρρα και τα 600 δισεκατομμύρια τα οποία, κατ’ αυτούς ανήκουν σε όλους τους Έλληνες.

Στη σχετική ανακοίνωση που έδωσε στη συνέχεια στη δημοσιότητα:

Το Σάββατο 5-5-2018 στην Πόλη του Αγ.Νικολάου Κρήτης, η Ελλήνων Συνέλευσης με Μεγάλη Συμμετοχή Πολιτών ενημέρωσε τους Πολίτες της πόλης αλλά και τους διεθνείς επισκέπτες με ειρηνική κινητή Πορεία σε όλους τους δρόμους μοιράζοντας ενημερωτικό υλικό, προς γνώση.

1: Οι πολίτες ενημερώθηκαν για τον νόμο 4444/ 14-12-2016 κύρωση κρ.προϋπολογισμού 2017 και για τον νόμο 4507/20-12-2017 κύρωση κρ.προϋπολογισμού 2018 όπου γράφει στα πιστωτικά τα 600ΔΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.

2: Ενημερώθηκαν για την μη!! ύπαρξη ΦΕΚ…δηλ, νόμου σύστασης ως σώμα της Βουλής, από το 1989 και μετά.

3:Κάλεσμα όλων των Πολιτών στα γραφεία Ελλήνων Συνέλευσης για να πάρουν και να κάνουν Χρήση τών χρημάτων ΤΟΥΣ με τις εξώδικες εντολές πληρωμής ώς Κυρίαρχοι Έλληνες!!!!!!!

ΕΣΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos