ΣτάθμευσηΞεκινάει από σήμερα στην πόλη του Αγίου Νικολάου το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης με κάρτες, το οποίο ισχύει για τις οδούς Ρούσσου Κουνδούρου, 5ης Μεραρχίας και Κοντογιάννη. Οι κάρτες θα πωλούνται στα περίπτερα των παραπάνω οδών καθώς και στο κτίριο των υπηρεσιών του δήμου.
 
Η κάρτα ελεγχόμενης στθμευσης θα συμπληρώνεται από το χρήστη και πρέπει να τοποθετείται σε εμφανή θέση στο ταμπλό του αυτοκινήτου.
 
Επίσης οι καταστηματάρχες θα πρέπει να ανεφοδιάζουν τα μαγαζιά τους συγκεκριμένες ώρες. Το μέτρο για τη στάση και τη στθμευση των οχημάτων για ανεφοδιασμό που έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή θα ισχύει έως τις 30 Σεπτεμβρίου.
 
07:00 – 10:00 και 15:00 – 17:00 η διέλευση, η στάση και η στάθμευση όλων των φορτηγών και ημιφορτηγών αυτοκινήτων, με ωφέλιμο φορτίο μεγαλύτερ των 3 τόνων, που έχουν προορισμό τον εφοδιασμό των καταστημάτων στο κέντρο της πόλης του Αγίου Νικολάου και συγκεκριμένα για τις οδούς: Χορτατσών, Κοντογιάννη, Ρ. Καπετανάνη, Μ. Σφακιαννάκη, Ακτή Παπά Ν. Πάγκαλου, Ακτή Θεμιστοκλέους, Ακτή Ι. Κουνδούρου, 25ης Μαρτίου, Πολυτεχνείου, Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου, 5ης Μεραρχίας, Κ. Παλαιολόγου και στην οδό Δημοκρατίας μέχρι τη συμβολή της με την οδό Δ. Σολωμού.
 
Στον πεζόδρομο της 28ης Οκτωβρίου επιτρέπεται η διέλευση και η στάση οχημάτων για ανεφοδιασμό των καταστμάτων μόνο 07:00 – 09:00 και 15:00 -17:00.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos