Λιμάνι ΣητείαςΥπεγράφη σήμερα (8/11), από τον νομάρχη Λασιθίου κ. Αντώνη Στρατάκη η διακήρυξη δημοπρασίας για την εκτέλεση του έργου «Λιμάνι Σητείας Β΄ και Γ΄ φάση» στα γραφεία της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο, συνολικού προϋπολογισμού 8.200.000 ευρώ.

Η δημοπρασία ορίστηκε να γίνει αρχές του νέου έτους (09/01/06) στα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και η προθεσμία εκτέλεσης του έργου ορίστηκε στους 24 μήνες.
 
Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή εσωτερικού προβήτα ο οποίος θα εξασφαλίζει μήκος κρηπιδώματος 133 μέτρα με ωφέλιμο βάθος 8,5 μέτρα και χερσαίους χώρους επιφάνειας 8 στρέμματα, μετατόπιση και εκσυγχρονισμό του υφιστάμενου καρνάγιου, επέκταση προσήνεμου μώλου κατά 107 μέτρα και κατασκευή ακρομωλίου.
 
Ο νομάρχης σε δηλώσεις του εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για τις εξελίξεις σημειώνοντας «ένας ακόμη σημαντικός στόχος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης υλοποιείται».
 
Χθες ο κ. Στρατάκης μετέβη στην Αθήνα όπου πήρε μέρος σε ημερίδα που διοργάνωσε το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους με θέμα: Ο έλεγχος των Δημόσιων δαπανών και η συνεργασία των υπηρεσιών δημοσιονομικού ελέγχου με τις περιφέρειες και τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις.
 

Σχετικοί Δικτυακοί Τόποι

Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λασιθίου

Print Friendly, PDF & Email

Από manos