Άγιος Νικόλαος, λίμνη, λιμάνι,
Άγιος Νικόλαος, λίμνη, λιμάνι,

Το Grow Greek Tourism Online αποτελεί πρωτοβουλία της Google, σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού, τον ΕΟΤ (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού) και το ΣΕΤΕ (Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων), με στόχο να ενισχύσει τις ψηφιακές δεξιότητες των επαγγελματιών τουρισμού σε όλη την Ελλάδα και να τους εκπαιδεύσει σε διαδικτυακά εργαλεία. Η πρωτοβουλία ξεκίνησε το 2014 & 2015 σε 8 προορισμούς και πλέον εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα.

Στα πλαίσια αυτής της πρωτοβουλίας, πραγματοποιούνται δωρεάν σεμινάρια σε περισσότερες από 30 περιοχές σε όλη την Ελλάδα, διάρκειας 1,5 ώρας με θέμα “Τα 5 Βασικά Στοιχεία για μια Επιτυχημένη Διαδικτυακή Παρουσία”. Στο Λασίθι το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουνίου 2016, από τις 17:00έως τις 19:00 στο Επιμελητήριο Λασιθίου με την υποστήριξη του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε πως μπορείτε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο ακόμα και με δωρεάν εργαλεία, δηλώστε συμμετοχή μιας και λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για επιπλέον πληροφορίες για το πρόγραμμα αλλά και να δηλώσετε συμμετοχή, μπορείτε να  επισκεφτείτε τη σελίδα του Grow Greek Tourism Online εδώ.

Θεματολογία Σεμιναρίου: Ποια είναι τα 5 βασικά εργαλεία και πως μπορεί να τα χρησιμοποιήσει μία τουριστική επιχείρηση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προκειμένου να αναπτυχθεί και να αποκτήσει περισσότερους πελάτες (ιστοσελίδα, social media, Google My Business, διαφήμιση, analytics).

Ομιλήτρια: κ. Κατερίνα Δερβένη, μία εκ των 20 Online Advisors της πρωτοβουλίας

Προφίλ Κοινού: Επιχειρήσεις που ασχολούνται με τον τουρισμό (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, εστίαση, ενοικίαση σκαφών ή αυτοκινήτων/moto, καφέ – μπαρ κλπ) κι έχουν ένα αρχικό ή μεσαίο επίπεδο ενασχόλησης με το διαδίκτυο και την προώθηση των υπηρεσιών τους μέσα από αυτό (π.χ. Επιχειρήσεις που δεν έχουν παρουσία στο διαδίκτυο ή έχουν ιστοσελίδα και θέλουν να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα της ψηφιακής τους παρουσίας κλπ). Το σεμινάριο δεν καλύπτει εξειδικευμένα-προχωρημένα τεχνικά θέματα.

Πέρα από το σεμινάριο, στα πλαίσια αυτής της πρωτοβουλίας για πρώτη φόρα υπάρχει μια δωρεάν εκπαιδευτική πλατφόρμα για τον τουρισμό. Οι χρήστες εφόσον γραφτούν μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν μαθήματα πάνω στα 5 βασικά εργαλεία του διαδικτύου και να πάρουν την πιστοποίηση. Περισσότερες λεπτομέριες θα δοθούν στο σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos