Σε διαδικασία Εσωτερικού Ελέγχου περνά ο Δήμος Αγίου Νικολάου
συζητήθηκαν κυρίως οργανωτικά θέματα καθώς και το ζήτημα της επίσπευσης των διαδικασιών

Μία ανεξάρτητη, αντικειμενικά διαβεβαιωτική και συμβουλευτική δράση, σχεδιασμένη να προσθέτει αξία και να βελτιώνει τις λειτουργίες οργανισμών, επιχειρήσεων και υπηρεσιών, αποκτά ο Δήμος Αγίου Νικολάου, που συμμετέχει πιλοτικά σε σχετικό πρόγραμμα Εσωτερικού Ελέγχου των ΟΤΑ (10 Δήμοι Πανελλαδικά), προκειμένου  να επιτύχει τους στόχους που έχει θέσει και αφορούν κυρίως στην βούληση της δημοτικής αρχής, να λειτουργήσει πιο κοντά στον πολίτη με διαφάνεια, αποτελεσματικότητα και πληρέστερη ενημέρωση για το τοπικό γίγνεσθαι.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα (28/5) στον Δήμο Αγίου Νικολάου, παρουσία του Δημάρχου κ. Αντώνη Ζερβού, του Γ.Γ  κ. Γ. Στεφανάκη, Διευθυντών και Τμηματαρχών του Δήμου, συζητήθηκαν κυρίως οργανωτικά θέματα καθώς και το ζήτημα της επίσπευσης των διαδικασιών, που θα επιτρέψουν τον περιορισμό της γραφειοκρατίας, την διαφάνεια, αλλά και την γρηγορότερη και καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου, υπήρξε ευρεία ανταλλαγή απόψεων αναφορικά με τον επιχειρησιακό χαρακτήρα της διαδικασίας του εσωτερικού ελέγχου μεταξύ των αρμοδίων υπαλλήλων, ενώ σε ζητήματα που χρήζουν περαιτέρω διευκρινήσεων, θα υπάρξει άμεσα επαφή με το γραφείο του προέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ώστε να προκύψει το καλύτερο δυνατό  αποτέλεσμα προς όφελος πρωτίστως των πολιτών.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos