Πρώτες εντυπώσεις..

Η πρώτη σελίδα του site

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρης Κουνενάκης μαζί με τον κ. Μιχάλη Μακάκη, Υπεύθυνο Μηχανοργάνωσης, και τον Λεωνίδα Κλώντζα υπεύθυνο του δικτυακού τόπου, έδωσαν Συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη (11/09) κατά την οποία παρουσίασαν το νέο Δικτυακό Τόπο του Δήμου www.dimosagn.gr

«Στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού του Δήμου περιλαμβάνεται η υλοποίηση του προγράμματος “Κοινωνία της Πληροφορίας”, η εγκατάσταση των ευρυζωνικών δικτύων που αναμένεται να ολοκληρωθούν σύντομα, το δίκτυο «Σύζευξις» το οποίο έχει ήδη εγκατασταθεί καθώς επίσης και η «ηλεκτρονική διακυβέρνηση» του Δήμου Αγίου Νικολάου την οποία ανακοινώνουμε σήμερα και η οποία αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην άμεση ενημέρωση των δημοτών όπου επιδιώκουμε να είμαστε πιο έγκαιροι και έγκυροι» τόνισε ο Δήμαρχος.
Στη συνέχεια ο κ. Μακάκης μας ενημέρωσε ότι η εταιρεία η οποία έχει αναλάβει το «κτίσιμο» του Portal θα το παραδώσει περίπου σε δύο μήνες αφού πρώτα ολοκληρώσει τις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του Δήμου μέσω των οποίων θα μπορεί άμεσα ο κάθε πολίτης, να πληρώνει δημοτικούς φόρους, να ενημερώνεται από το αρχείο αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, να καταθέτει τα παράπονά του, να κάνει αιτήσεις παροχής πιστοποιητικών αλλά και πολλών άλλων χρήσιμων υπηρεσιών τις οποίες θα σας παρουσιάσουμε επίσημα.

Μακάκης, Κλώντζας, Κουνενάκης

Από τη συνέντευξη

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή, μέσα από το Νέο Δικτυακό Τόπο του Δήμου www.dimosagn.gr μπορείτε να έχετε καθημερινή ενημέρωση ως προς τις δραστηριότητες του Δήμου μέσω Δελτίων Τύπου, πληροφόρηση η οποία θα εμπλουτίζεται σε καθημερινή βάση, ενημέρωση όλων των προγραμμάτων με τις εκδηλώσεις του Δήμου, χρήσιμες πληροφορίες για όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα, Ολοκληρωμένες μελέτες για την Έγκυρη ενημέρωση των Δημοτών όπως του ΣΧΟΟΑΠ και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες.
Οι πολίτες θα μπορούν να επικοινωνούν με το Portal για οποιοδήποτε θέμα τους ενδιαφέρει και εφόσον το επιθυμούν μπορούν να στείλουν το e-mail τους για τακτική ενημέρωση από το Δήμο.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos