Σπασμωδικές κινήσεις, ματαιώνονται καρναβάλια
Ο κ. Κικίλιας εξαγγέλλει εμφανώς αμήχανα …

Στο πρώτο πόλεμο του Κόλπου, με τα τότε μέτρα και δοξασίες, διαλύθηκε για χρονικό διάστημα η οικονομία της Ελλάδας, χωρίς να έχουμε καμία σχέση με τη περιοχή και τον πόλεμο.

Κατά τη βύθιση του Express Samina ακυρώσαμε όλες τις εκδηλώσεις σε ένδειξη πένθους μη τυχόν μας χαρακτήριζαν αναίσθητους, ενώ επί της ουσίας μέτρα για να μην ξανασυμβεί τέτοιο ναυάγιο δεν ελήφθησαν ποτέ.

Τώρα, η κυβέρνηση, δρώντας εντελώς σπασμωδικά, όπως έκανε και με τα ΜΑΤ στα νησιά, ακυρώνει τα πάντα, καρναβάλια, αποκριάτικες εκδηλώσεις, όταν επί της ουσίας κανένα προληπτικό μέτρο δεν έχει ληφθεί προς της κατεύθυνση ελέγχου των εισόδων της χώρας.

Όσοι φίλοι επέστρεψαν αυτές τις μέρες από Ιταλία, αλλά άλλα σημεία τις Ευρώπης μας είπαν ότι ουδείς έλεγχος υπήρχε στα αεροδρόμια ούτε στο λιμάνι της Πάτρας. Το τρίτο κρούσμα, στην Αθήνα, το ζευγάρι αναζήτησε μόνο του γιατρό ……

Με αυτή τη, σπασμωδική, λογική αντίδρασης, θα έπρεπε κατά τη κυβέρνηση:

  • να μην συχνωτίζεται κανείς με κανέναν διότι έχουμε δεκάδες θανάτους από γρίπη.
  • Να απαγορευτεί η κυκλοφορία στους δρόμους της χώρας μιας και κάθε χρόνο ξεκληρίζεται ένα χωριό, ή μάλλον έχουμε περισσότερα θύματα από περίοδο πολέμου.
  • Στα νησιά με τόσες χιλιάδες λάθρα διαβιούντες, θα πρέπει να απαγορευτεί η συγκέντρωση περισσότερων των δύο ατόμων, κλπ κλπ κλπ.
  • Να κλείσει άμεσα τις καπνοβιομηχανίες μιας και έχουμε περισσότερα κρούσματα κάθε χρόνο, αποφρακτικής πνευμονοπάθειας, ή καρκίνου των πνευμόνων ….

Ο πανικός κύριοι κυβερνώντες είναι κακός σύμβουλος ……

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos