Στα τέλη Μαΐου το νέο τουριστικό site Αγίου Νικολάου
από τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με σκοπό την παρουσίαση του τουριστικού site

Στα τέλη Μαΐου, αναμένεται ν΄ανέβει στο διαδίκτυο – έτοιμο προς χρήση – το νέο τουριστικό site του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Ήδη έγινε η παρουσίαση του, στην αρμόδια επιτροπή, ενώ  ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, σε δήλωση του έκανε γνωστό : ότι πρόκειται για μια εξαιρετική δουλειά, ένα site, απόλυτα προσαρμοσμένο στις σημερινές ανάγκες των επισκεπτών της ευρύτερης περιοχής που “φιλοξενεί” μεταξύ άλλων δυναμικούς χάρτες και ποικίλες πληροφορίες, αναφορικά με την πρόσβαση από και προς τα αεροδρόμια Ηρακλείου-Χανίων-Σητείας, αλλά και διαδρομές ορειβατικές, ποδηλατικές, ή με αυτοκίνητο. Επιπλέον ιδιαίτερη μνεία γίνεται στα θρησκευτικά μνημεία, στην ενδοχώρα του δήμου, τις παραλίες, την παραδοσιακή διατροφή καθώς και τις δυνατότητες παραμονής των ξένων επισκεπτών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με στοιχεία του ΕΟΤ, αναμένεται να υπάρξει καταγραφή των ξενοδοχείων και των τουριστικών καταλύμματων της περιοχής.

Σύμφωνα με την ενημέρωση στο site θα παρέχεται η δυνατότητα συμπλήρωσης επιπλέον ενοτήτων (εστιατόρια, καταστήματα παραδοσιακών προϊόντων) και ότι άλλο αποφασιστεί με την συμμετοχή των φορέων και επιχειρηματιών της πόλης, αφού στόχευση της δημοτικής αρχής μαζί με τα έντυπα και το φωτογραφικό λεύκωμα που σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσουν, αποτελεί το γεγονός της δημιουργίας υλικού βάσης δεδομένων, πάνω το οποίο θα μπορούν οι επιχειρηματίες όλων των κατηγοριών να προβάλλουν την επιχείρηση τους.

σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με σκοπό την παρουσίαση του τουριστικού site
η διαχρονικά κλασική φωτογραφία του Αγίου Νικολάου

Εξ άλλου, σύμφωνα με τον κ. Ζερβό, το κρίσιμο θέμα, που καλείται ν΄αντιμετωπίσει στο εξής, η δημοτική αρχή, είναι όχι μόνο ν΄ανεβάσει στο διαδίκτυο, ένα σύγχρονο site, αλλά και να συνεχίσει να το τροφοδοτεί στην συνέχεια με υλικό για να παραμείνει σύγχρονο και να προσαρμόζεται και στα επόμενα χρόνια στις τάσεις της αγοράς.

Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε

με σκοπό την παρουσίαση του τουριστικού site, συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Δ/ντων Ξενοδοχείων κ. Γιώργος Πελεκανάκης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ.Χάρης Αλεξάκης, ο πρόεδρος της ΔΑΕΑΝ κ. Μιχάλης Φαρσάρης και ο σύμβουλος τουρισμού του δήμου κ. Γιάννης Τσαγκαράκης.

Να σημειώσουμε ότι οι διαθέσιμες για τους χρήστες γλώσσες, είναι οι παρακάτω :  Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ρώσικα και πιθανόν Ιταλικά.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos