στη Μονή Τοπλού η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη
ο πρωτοσύγκελος Αμβρόσιος φροντίζει την υφυπουργό τουρισμού

Τη Μονή Τοπλού επισκέφτηκε η υφυπουργός τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Αλέξανδρο Βασιλικό, αλλά και την Ισραηλινή σεφ Atalya Ein Mor η οποία βρίσκεται στη περιοχή μερικές εβδομάδες. Στη συνάντηση στο μοναστήρι βρέθηκαν ο μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας Κύριλλος, οι δήμαρχοι Σητείας και Ιεράπετρας.

στη Μονή Τοπλού η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη
η υφυπουργός τουρισμού με τον μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας

Η υφυπουργός τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη ξεναγήθηκε στο μοναστήρι, αλλά και στις εγκαταστάσεις παραγωγής και τυποποίηση ελαιολάδου και κρασιού και δοκίμασε κάποιες από τις γευστικές δημιουργίες της μονής Τοπλού.

Η υφυπουργός, δήλωσε κατά τη παραμονή της:

«Αυτή είναι η πολυδιάστατη έννοια του τουρισμού που περιλαμβάνει συνολικά τον τρόπο ζωής των ντόπιων. Το φαγητό τους, το χαμόγελό τους και τη φιλοξενία τους. Αυτό επιθυμούμε να απολαμβάνουν οι επισκέπτες μας. Πάντα θα υπάρχει η επιλογή της θάλασσας και του ήλιου και οι υπερσύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες καλύπτουν ένα τεράστιο μέρος αυτής της επιλογής. Όμως θέλουμε οι επισκέπτες μας να εμπλουτίζουν την εμπειρία τους, να επισκεφθούν τα χωριά, τις τοπικές ταβέρνες, να δοκιμάζουν τοπικά κρασιά και προϊόντα».

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos